2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم بدجوری دلمو شکوندن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6698 بازدید | 184 پست

بچهارو از بچگی مستقل بار بیارید 

من ایقد حرف شنیدم از مادرشوهر وجاریم ولی گفتم من دوست داریم اینجور با بچهام رفتار کنم شما هر جور دوست دارید رفتار کنید 

اول به بچه رو ندادم ولوسشون نکردم بعدم هر کاری ازم خواستن که وظیفم نبود گفتم خودت پاشو انجام بده بعدم تشویقشون کردم 

ماشاء الله پسرام الان مستقلن وبیشتر کاراشونو خودشون انجام میدن حتی خریدم پدرشون نباشه انجام میدن  خداروشکر ازشون راضی ام وخدا حفظشون کنه فقط یه مشکل دارن شیطونن 

شما پسر هستی؟ ببخشید میتونم یه سوال بپرسم؟ پسر ها همشون تو سن بلوغ همینطوری میشن بعدا که سنشون رفت ب ...

تو یک محدوده سنی تا 15 سال معمولا اینجوری میشن 

تا حالا شنیدید که میگن چرا سن بالغ شدن یک پسر بیشتر از دختر هاست بخاطر همین ویژگی شونه 

ولی از 15 سالگی و تو همون محدوده ام ممکنه گاهی رفتار های بچگونه داشته باشن یه همکلاسی دارم هنوزم کارت بازی میخره 

اون بچه شمام بخاطر سنه نگران نباشید

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستای عزیزم همه پیامایی که دادین رو تک تک میخونمببخشید اگر جواب همتون رو نمیدم گوشیم هنگ میکنه و از ...

عزیزم مال منم خرابه با دست میشورم مگه قدیم چیکار میکردن لباس یه خانواده رو با دست میشستن 

مشکل این نیست 

بچتون باید بفهمه هر کاری میکنید وظیفه شما نیست 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دوستای عزیزم همه پیامایی که دادین رو تک تک میخونمببخشید اگر جواب همتون رو نمیدم گوشیم هنگ میکنه و از ...

۱۴ سال  ول کن  دختر .شده یه تکه طلا بفروش ببر همین امروز خودت درستش کن چ

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
من همیشه میگم یکی از بزرگترین اختراعات بشر ماشین لباسشویی و جارو برقی بوده چقدر وجودشون مفیده .من اگ ...

نه زیاد هم نیست من کم کم میشورم یا می‌اندازم تو تشت آب گرم میمونه یک دقیقه بعد یکم فشار میدم و تایید دستی 

چون از اول کوتاه اومدی دوست عزیز الان زمان شستن لباس با دست نیست همسرتون رو اینطوری عادت دادین از الان رویه رو عوض کنید ،بهشون بگین لباسشویی رو تعمیر کنن،

حدعقل تو شستن لباسا از پسراتون کمک بگیرین اونا با کف بشورن ابکشی اخرش رو شما انجام بدین 

طوریم نشه که دوروز مقاومت نشون بدین و و ده روز ول کنید 

یعنی ۱۸ سال به بالا درست میشن؟ عاقل میشن؟

اره فکر کنم تجربه شو ندارم ولی خب 

اون موقع هم ممکنه یکسری رفتار های جدید البته نه با مادر با کسایی دیگه بخاطر کم تجربگی داشته باشن

۱۴ ساله خرابه؟   خودت نمیتونی ببری درستش کنی   پدری برادری نداری ببرن برات درست کنن   

عزیز مردو هر جور بارش بیاری بار میاد رو نمیدادی بهش

من تابستون در ماشینم شکست دو سه هفته شد تا سفارش دادیم درب ورسید درستش کردیم لباس میشستم با دست تازه آقام کمکم میداد آخر دستام داغون شد درد انگشت ومچ دارم هنوز 

وقتی پسرتون مدام پرخاشگری میکردو شما هم حق رو به اون میدادین باعث شده پرخاشگر و لوس بار بیاد وقتی به ...

مامان دقیقا با برادر بزرگم همین کارو کرد همی می‌گفت حق داری ازش پیش ما دفاع میکرد لوسش کرد الان همه رفتن سر خونه زندگیشون اون هنوز مستقل نشده پیش مامانمه مامانمو هنوز کاراشو می‌کنه هی نوشابه براش باز می‌کنه. هنوز فک می‌کنه بچه هست

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

یعنی ۱۸ سال به بالا درست میشن؟ عاقل میشن؟

ولی به طور کلی اگه بخوایم جمع بندی کنیم عاقل شدن یک پسر رو حتی یک دانشمند هم نمیتونه تخمین بزنه 😂

ممنون خدا برا پدر مادرت حفظت کنه

خواهش راجب اون رفتاری که گفتین از انیمیشن میگه داداشم منم 10 سالشه همیشه کارش اینه جملات توی فیلم رو میاد به مادرم میگه 

ینی اگه اینجوری کنم بچه تنفر پیدا نمیکنهچون پسر من میگه مامان فلانی اینجورع تو نیستیدر صورتی که همون ...

ببخشید ولی همین فکرا رو کردی پسرت این جوری می‌کنه 

باید اقتدار تو حفظ کنی 

باید بهش بفهمونی شما رو با کسی مقایسه نکنه 

اگه همون لحظه که میگه فلانی این جورین تو نیستی به جای این که بگی مگه چجوریه 

تند باهاش برخورد کنی و بگی حق نداری با کسی مقایسه کنی این جوری نمیکنه