2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم بدجوری دلمو شکوندن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7143 بازدید | 185 پست
ینی اگه اینجوری کنم بچه تنفر پیدا نمیکنهچون پسر من میگه مامان فلانی اینجورع تو نیستیدر صورتی که همون ...

تنفره چی

اصول تربیته

جوری نکن پس فردا زنش بگه مادرش هیچی یادش نداد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نخیر عزیزم اگه مهم بود خودش باید به فکر می‌بود فردا ورزش داره لباسش آماده باشه کسی نباید دنبالش بیوف ...

خودش با دست لباس بشوره؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونمبخدا میدونم مقصرمحتی بهش گفتم الهی بمیرم مامان مقصر منمولی یهو پرید بهماز اونور وقتی رفتن مدرس ...

هزینه تعمیرش رو از خرج خونه کم کن ولی درستش کن

چه شوهر مزخرفی داری خودتم بی سر و زبونی فکر کنم

بزن تو دهنش صدای بز بده 

ینی اگه اینجوری کنم بچه تنفر پیدا نمیکنهچون پسر من میگه مامان فلانی اینجورع تو نیستیدر صورتی که همون ...

نه اشتباه میکنین 

بقیع رو نمیزنه تو سرتون 

اون یچیز دیگست خودمم یادمه که به یکسری از مادر ها که به بچهاشون محبت داشتن و یکار هایی میکردن که مادرم نمی‌کرد حسودیم میشد الان بهتر شدم با بالا رفتن سنم 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
باورم نمیشه لباسارو ک بادست میشوری تازه شوار و بچه هم همیشه انگار تلبکارن تازه خودتم ک خودتو مقصر می ...

بنظر میرسه اعتماد بنفسش کمه رضایت دیگران براش مهمتر از خودشه...

با این شوهر و بچه اگه خدایی نکرده مریض بشه و خانواده خودش قبولش نکنن مستقیم این شوهر و بچه میبرنش کهریزک

❤❤❤
دارم عزیزم دوساله خراب باور کن هزینه نمیخاد شاید 200تومن ولی درستش نمیکنه چون نمیخاد من راحت باشم

اصرار کن قهر کن شد هرروز بیست بار به همسرت بگی بهش بگو 

از این به بعد به بچه هات مسئولیت بده تا هم برای اینده به دردشون بخوره هم بفهمن وظیفه شما فقط بشو رو بساب نیست 

وظایفشون هم درحد جم کردن اتاق یا جارو کشید بعضی وقتا حتی تو اشپزی کردن  هم بهشون مسئولیت بده 

اقتدار داشته باش حتی در مقابل همسرت 

من که یه مادرم توانایی شستن لباس با دست رو ندارم .

چرا خب لباس ورزشی اینطوریه من خودم از 12 سالگی لباس هامو با دست میشستم الانم از رو سر علاقه بازم همینم و لباس تیم مون حتی کفش استوک هم بعضی وقت ها میشورم چون رنگش تیره میشه 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
استاتر مطمعن باشید اینا تو این سنه و یکم بزرگتر بشه خودش متوجه کار ها و رفتار های اشتباهش میشه

شما پسر هستی؟ ببخشید میتونم یه سوال بپرسم؟ پسر ها همشون تو سن بلوغ همینطوری میشن بعدا که سنشون رفت بالاتر خوب میشن؟؟ پسر من ۶ سالشه گاهی ازم ناراحت میشه از یه انیمیشن یاد گرفته بهم میگه ازت متنفرم و اون لحظه  قلب من پاره میشه😔😞

دوستای عزیزم همه پیامایی که دادین رو تک تک میخونم

ببخشید اگر جواب همتون رو نمیدم 

گوشیم هنگ میکنه و از سایت میره بیرون

ممنونم از همدردی و کمک هاتون

حتما چیزایی که گفتین رو عمل میکنم

فقط راجب لباسشویی ک گفتین لباس نشورم

من انجام دادم

این ادم واسش مهم نیست اصلا

من کلا14ساله دارم با دست لباس میشورم

فقط دوماه لباسشویی داشتم که یع دکمه ازش خراب شد و درستش نکرد

کلا میخاد هرکاری کنه که عذابم بده

فقط ممنون میشم واسه ارامش دلم دعا کنید

شما اشتباه کردی هی معذرت خواهی کردی 

باید حق به جانب بگیری خودتو فک نکنه خیریه من بچم هشت سالشه هی می‌گفت باید کار خونه کنی با تمیز کنی وظیفته از این جور حرفا 

منم مجبورش کردم از حموم که اومد لباساشو خودش بشوره خونه رو هم مرتب کنه دیگه نمیگه حتی کمکمم میکنخ

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

چرا خب لباس ورزشی اینطوریه من خودم از 12 سالگی لباس هامو با دست میشستم الانم از رو سر علاقه بازم همی ...

من همیشه میگم یکی از بزرگترین اختراعات بشر ماشین لباسشویی و جارو برقی بوده چقدر وجودشون مفیده .من اگه بخوام با دست بشورم خیسش میکنم میندازم روی بند فوقش بتونم دو تا چنگ بزنم .مگه میشه هر روز این حجم از لباس رو با دست شست 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.