2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم بدجوری دلمو شکوندن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7143 بازدید | 185 پست
😐😐😐

چرا راست میگه خواهرزاده منم همه اخلاقای گوه پدرشو برداشته الان انواع بی احترامی به خواهرم میکنه اونم اگه دفعه اول تنبیه کرده بود الان وضعش این نبود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من بزرگش نمیکنم گلمبار اول هم نیستاین کار هرروز منهبهوهر چیزی گیر میدهخیلی پرخاشگر و عصبی شدهمن بیشت ...

علت خشمش میتونه به خاطر سنش باشه .میتونی از مشاور و روانشناس کمک بگیری 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دهه نودی که تو سن بلوغه و به خاطر خیس بودن لباسش اونم ورزشی ناراحت و عصبی شده .برای پسرا زنگ ور ...

نخیر عزیزم اگه مهم بود خودش باید به فکر می‌بود فردا ورزش داره لباسش آماده باشه کسی نباید دنبالش بیوفته بگه فردا چی داری چی نداری 😐

همین کارا رو میکنید بچه ها پر رو میشن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

تو سن بلوغ پسرا اکثرشون اخلاق شون تند میشه سخت نگیر

دیگه میگی پدرشو الگو خیر سرش گند اخلاق یاد میگیره بچه

سر تایم وسایلاشو و کاراش انجام بده با عشق 

به اون شوهرتم بگو لباسشویی رو درست کنه یا جدید بخره

اگرم بچه رو دعوا میکنی تا چند روز سرسنگین باش اثر تنبیه از بین نره و پروو تر نشه میدونم دلت میسوزه ولی برای خودش هست 

کم کم هم بهشون مسئولیت بده تو خونه همکاری کنن دست تنها نباشی 

وقتی پسرتون مدام پرخاشگری میکردو شما هم حق رو به اون میدادین باعث شده پرخاشگر و لوس بار بیاد 

وقتی بهتون گفت چرا لباسمو نشستی باید با اقتدار میگفتی که خودت باید میرفتی لباساتو سوا میکردی و میاوردی به من میگفتی تابشورم 

درست نزدیک سن بلوغ ولی شخصیت بچه از الان شکل میگیره اگه الان درست و قاطع باهاش بر خورد نکنیدده سال دیگه هم وضعیت همین چون خودتون پرتوقع بارش اوردین 

از الان به بعد به خاطر کارهای  بد اخطار بدین درصورت لزوم  محدودش کنید ،کتک نه چون با کتک زدن شرایط بدتر میشه 

ازمشاور هم کمک بگیرین این شرایط عادی نیست تا این حد پرخاشگریو بی ادبی نسبت به بزرگتر به حرف بعضی کاربرا توجه نکن از الان باید جلوش رو بگیری کافیه یخورده بزرگتر بشه دیگه کنترلش سخت میشه 

یه دفعه اون قدیما پسر ۸ ساله ام میگفت وظیفه ات هست خونه تمیز کنی وظیفه ات هست غذا بپزی و ...منم تا ی ...

ینی اگه اینجوری کنم بچه تنفر پیدا نمیکنه

چون پسر من میگه مامان فلانی اینجورع تو نیستی

در صورتی که همون مامان بچش جرات نداره دست به گوشی مادرش بزنه چه بسا... 

ولی پسر من مثل پدرش بقیه رو میزنه تو سرم

ولی استارتر اول از همه پافشاری کن همسرت ماشین لباسشویی رو درست کنه مگه میشه لباس چند نفر رو با دست شست 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
دارم عزیزم دوساله خراب باور کن هزینه نمیخاد شاید 200تومن ولی درستش نمیکنه چون نمیخاد من راحت باشم

تو هم نشور ...

بزار اینقدر لباسهاشون کثیف بشن که لباس تمیز نداشته باشن خودش رو جمع میکنه

اول صبحی با این بی عرضگی حالم رو بد کردی😤

خودت رو نابود میکنی اونها به ارامش برسن مطمئن باش مریض بشی خدایی نکرده ام اس بگیر همون اول طلاقت میده و زن میگیره

برا کسی بمیر که برات میمیره نه این دوتا لجن که همیشه طلبکارن

❤❤❤
عزیزم من فکر میکنم مقصر خودممچون اون دوتا بچم رو محدود میکردم گاهیهمیشه نزاشتم حرف خودشون کرسی بشینه ...

خب اینم باید همینکارو میکردی آزادی زیاد هم بچه رو خراب میکنه عزیزم خیلی حواست باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بنظرم دیگه دست به لباسا نزن اعتراض کرد بگو برو ماشین بخر بیا

تا اخرین قطره بجنگ‌ براش

بیخود کرده نمیخره ۶ مترم زبون داره

یا ببر خودت بده درستش کنن یا زنگ بزن کسی بیاد درستش کنه تو عمل انجام شده قرارش بده

اون بچتم هرچی پدر گاوش ریخته رو‌داره جمع میکنه

هرچقدرم جیگرگوشه باشه حق بی احترامی نداره ی مدت اصلا بهش محل نذار انگار وجود نداره 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

دورت بگردم عزیزدلمباور کن بیشتر غمم بخاطر خودم نیستبخاطر این ناراحتم چرا بچم که جیگرگوشمه ناراحتهینی ...

میفهمم عزیزم

منم مادرم

دختر منم ۱۲ سالشه

ولی با پسر ۹ ساله ام بیشتر به مشکل میخورم

کلا باید برای رفتار پسر دوره ببینیم و خیلی چیزا باید از جانب پدر آموزش،داده بشه

ولی،در کل مادر بودن خیلییییی سخته...

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍