2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مریضی پسرم خدا داده تا من زجر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4436 بازدید | 151 پست
من دعا میکنم ایمان دارم خدا یه لحظه میتونه همه چی تغییر بده هرکی دلش خواست برای شفای پسرم آرشام جانم ...

الهی فداتشم عزیزدلممم الهی بحق حضرت عباس ک خودم معجزه هاشو به چشم دیدم خدا شفای همه ی بچه ها خصوصا فرشته های شمارو هرچه زودتر عطا کنه میگن حضرت عباس چون امید خودش ناامید شده هیچ کس دست خالی برنمیگردونه پناه ببر بهش عزیزدلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی فداتشم عزیزدلممم الهی بحق حضرت عباس ک خودم معجزه هاشو به چشم دیدم خدا شفای همه ی بچه ها خصوصا ف ...

اشکام بند نمیاد من فقط یه جی میخوام حالا ک درد داده بیماری داده ولی بیادمعجزه کنه بجه هامون درد نکشن بواسطه بیماریشون بیاد معحزه کنه روی پای خودشون باشن محتاج کسی نشن😭ادم های موفقی باشن بتونن زندگی کنن حسرت نخوزن دخترم میگه میخوام دندون پزشک بشم ولی چجوری 😭😭😭میخواد عروس بشه ارروشه کفش پاشنه بلند بپوشه عروسکی بپوشه ولی نمیتونه 😭😭😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

خوشبحالت اینقد ارومی من اصلا اروم نیستم خواب و خوزاک ندارم😭😭😭

منم شیش ماه اول کلا گریه میکردم هیچ چیزی نمیتونستم بخورم حتی میخواستم خودکشی کنم که شوهرم برادرش فهمیدن اومدن خونه نزاشتن ولی الان که بخودم اومدم مبینم پسرم جز من کسی نداره باید قوی باشم وکنارش باشم من پسرم از جونم بیشتر دوست دارم واقعا عاشقشم با این بیماریش که من کلی زخم زبون شنیدم خدارو بخاطر داشتنش هر روز شکر میکنم 

ببین اون ادمایی که این حرف رو بهت زدن اگه یه ذره فقط یه ذره شعور داشتن با خودشون می گفتن حتی اگه این ...

چی بگم حال خوبی ندارم ازدست همه خدا ناراحتم بدجوردلم شکسته غصه دارم😭

منم شیش ماه اول کلا گریه میکردم هیچ چیزی نمیتونستم بخورم حتی میخواستم خودکشی کنم که شوهرم برادرش فهم ...

من برعکس شمام ب مرحله ای رسیدم میگم کاش نباشه زجر نکشه درد نکشه😭😭😭

اشکام بند نمیاد من فقط یه جی میخوام حالا ک درد داده بیماری داده ولی بیادمعجزه کنه بجه هامون درد نکشن ...

ارزوهایی که چقدر آسون و بی دردسر خدا به بنده هاش میده 

ولی برای امثال ما .....

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483