2777
2789

شوهرم پول وام ازدواج خودشو قرار بود نگه داره برا پول پیش خونه ، ولی همشو قرض داده به خاهر برادرش میگه بدردم خوردن دوهفته ای پس میدن... حالم بهم خورد اگه وضعش خوب بود برام اهمیت نداشت ولی الان پولی ک قرار بود باهاش خونه بگیریم رو قرض داده شما جای من بودین چیکار میکردین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره اگر تو یا خانوادت هم به پول احتیاج داشته باشین حاضره اینکارو بکنه یا نه 

دو حالت داره 

یا قلب بزرگی داره 

یا از این بیشعوراس که حاضره واسه خانوادش حتی از خودش و زنش بزنه

قرضه دیگه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بستگی داره اگه بدونم پس میدن هیچی نمیگم ولی اگه بدونم پس نمیدن جرش میدم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بله 

با کمال میل 

این کنترل‌گری رو کنار بگذارید. 

این احساس رو به طرف مقابلتون انتقال ندید که حق هیچ گونه تصمیم گیری ای حتی برای اموال خودش رو هم نداره! 

ما با ازدواج صاحب هم نمی‌شیم! 

باید روش زندگی مشترک و احترام به شعور و شخصیت هم رو یاد بگیریم. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
هیچی وظیفشه به هر طریقی خونه رو بگیرهچرا خودتو اذیت میکنی؟ فقط یکم غر بزن که عادتش نشه

اخه از روزی که وام گرفته حواسم بود که اصل پولو خرج نکنه اما الان میبینم امروز همه رو قرض داده حالم بد شد