2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مریضی پسرم خدا داده تا من زجر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4411 بازدید | 151 پست
قربونت بشم حق داری من دوباره بچه هامو از دست دادم خدا فرشته تو برات حفظ کنه و سلامتیشو بهش برگردونه ...

از بس عصبی هستم نمیتونم باهاش خوب رفتار کنم خیلی سرش داد میزنم و مقصر میدونمش میگم کاش اصلا نبود وجود نداشت😭😭😭😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاملا موافقم می دونم خیلی سخته وحشتناکه اما اینکه مادر فکر کنه که شایدچون آدم خوبی نبوده خدا این بچ ...

دقیقا من پسرم خیلی دوست دارم وتمام تلاشم دارم برای بهتر شدن حالش وباسواد شدنش میکنم این حرف خیلی دلم شکسته

من دعا میکنم ایمان دارم خدا یه لحظه میتونه همه چی تغییر بده هرکی دلش خواست برای شفای پسرم آرشام جانم دعا کنه شاید یکیتون پیش خدا عزیز بود ودعاش گرفت دل منو پسرم خدا شاد کرد

از بس عصبی هستم نمیتونم باهاش خوب رفتار کنم خیلی سرش داد میزنم و مقصر میدونمش میگم کاش اصلا نبود وجو ...

فداتشم تموم پناه اون بچه شمایی از خودت نرنجونش میفهمم ک چقدر موقعیتت وحشتناکه خدا دلتو اروم کنه عزیزدلم برو بغلش کن بخواب بزار صدای نفساش ارومت کنه اون یه فرشته ی بی گناهه خوشگلم هرچی شما عذاب می‌کشی اون خیلی بدترش اذیته از خدا بخواه کمکت کنه از امروز صبورتر باش گلم انشاالله بحق امید ناامید شده ی حضرت عباس، خدا دستتو بگیره و شفای فرشته تو بده برای خدا کاری نداره عزیزدلم 

من فکر نمیکنم ولی از اطرافیانم شنیدم مسخره ام کردن میگن حتما ادم بدی بودی داری با بجت نقاص پس میدید

ببین اون ادمایی که این حرف رو بهت زدن اگه یه ذره فقط یه ذره شعور داشتن با خودشون می گفتن حتی اگه این داره تقاص پس میده من نباید دلش رو بشکنم چون اونوقت یه جای دیگه باید تقاص دل شکوندن شما رو یه جور دیگه پس بدند پس معلومه که این آدما خیلی سطحی هستند از جنس همون ادمایی که روی سر پیغمبر خدا خاکروبه می ریختند 

حواست باشه تو اول از همه باید یه مادر قوی باشی نزار دیگران روحت رو زخمی کنند 

من دعا میکنم ایمان دارم خدا یه لحظه میتونه همه چی تغییر بده هرکی دلش خواست برای شفای پسرم آرشام جانم ...

خوشبحالت اینقد ارومی من اصلا اروم نیستم خواب و خوزاک ندارم😭😭😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤