2777
2789

وقتی مجبور باشین برین خونش چجوری رفتار میکنین؟

شوهرم میگه مامانم خوبه و فلان میترسم برم اونجا همه چی یه ضرر من تموم شه چیکار کنم آدم بده داستان نشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم وقتی رفتین دست پر برو شده یه میوه یا شیرینی بخر.

احترامش رو داشته باش و فکر کن ایشون یکی از عزیزانتون هستن و اگه خطایی داره چشم پوشی کن و نیت کن و بگو یا حضرت فاطمه به من کمک کن با خوشرویی وارد خانه این مادر بشم و حرمت مادر و دختری رو بین ما حفظ کن و در آخر شما ببخش چون شما لایق ارامشی

هیچوقت هیچوقت پیش شوهرت از رفتار مادرش گله نکن یکم امشب نگاهتو عوض کن هیچی رو به خودت نگیر لبخند بزن ...

ناخودآگاه استرس میگیرم میدونم برم اونجا محل نمیزاره بهم فقط شوهرمو تحویل میگیره

سلام عزیزم وقتی رفتین دست پر برو شده یه میوه یا شیرینی بخر.احترامش رو داشته باش و فکر کن ایشون یکی ا ...

خرید کردم براش واقعا من بی تقصیرم تا حالا کمتر گل نگفتم بهش نمیدونم چرا با من لجه