2777
2789
عنوان

مادر شوهر یزدیم میگفت کف کفش پسرمو از بیرون اومد بشور

| مشاهده متن کامل بحث + 4906 بازدید | 158 پست
اول با استاد مکاتبه میکنیاستادی که تو حوزه کاری تو تحقیق میکنهبعد برای دانشگاه اپلای میکنی چون نامه ...

خیلی ممنونم ❤️✨️

امیدارم همیشه در موفقیت باشید✨️

خودم به شدت حسی خوبی ازتون گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم منhttps://ibb.co/6YfJ7Jj

عزیزم شبیه این بازیگر خارجی لاغر هستن چه نازی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اسی داره تعریف می کنه یه کم سبک شه اینجا بدتر پریدن بهش که تو نباید انجام میدادیخوب بنده خدا رفته تو ...

دقیقا به خاطر شادی همسر سابقم اینکارو میکردم نه اون زن بدریخت بدلباس

دوران کرونانبود؟شایدمیترسیده کرونابچسبه ته کفش بیادوگرنه شستن ته کفش خیلی عجیب غریبه میشه فکرکردطرف وسواس شدیدتمیزی داشته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖