2777
2789
عنوان

مادر شوهر یزدیم میگفت کف کفش پسرمو از بیرون اومد بشور

| مشاهده متن کامل بحث + 4913 بازدید | 158 پست
میگفت تو یزد ما زن زیاد نمیره خونهدمامانشمنم گفتم تو تهران ما هم کسی برای چنین چیزی تعیین تکلیف نمیک ...

کاش شما هم مثل خودشون ب اسم رسم جلوشون مقاومت میکردی

مثلا هرجا ک اذیتت میکردن مثل همین کفش شستن میگفتین ما همچی رسمی نداریم یا ی رسم برعکس میگفتی مثلا مادرشوهر باید کفش عروس بشوره😂😂

عالی واقعامنم قصدم مهاجرتهببخشید اگه فضولی نباشه به کجا مهاجرت کردینچند سال طول میکشه مهاجرت کردبه ا ...

آمریکای جنوبی ام

بستگی داره خوب

من تحصیلی اومدم دزمان پندمی هم بود دوسال طول کشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش شما هم مثل خودشون ب اسم رسم جلوشون مقاومت میکردیمثلا هرجا ک اذیتت میکردن مثل همین کفش شستن میگفت ...

من اولش میفتم بذار سکوت کنم که مثلا عقد تموم شه، ماه عسل تموم شه

بعد که دیدم نه اینا خیلی داغونن گفتم بذار کامل خودشونو نشون بدن که با وجدان آسوده برم

یزد شهر سنتی ایه بیشتر مردمش خرافاتی و سنتینحالا حمله نکنین و متعصبانه بگین نههههههه اینجوری نیست دق ...

من یزدی خوبم زیاد دیذم

اینا تو خود یزد هم یک خانواده داغونی بودن

همسایه ها به بابای جاریم گفته بودن گربه جرات نمیکنه از جلو در اینا رد شه

آمریکای جنوبی امبستگی داره خوبمن تحصیلی اومدم دزمان پندمی هم بود دوسال طول کشید

خیلی خوبه کشور مورد علاقه منم هستین

منم به امید خدا اگه شد می‌خواهم تحصیلی بیام

میشه لطفا کمی راجبش توضیح بدید تحصیلی اومدن رو

من یزدی خوبم زیاد دیذماینا تو خود یزد هم یک خانواده داغونی بودنهمسایه ها به بابای جاریم گفته بودن گر ...

خوب و بد همه جا هست آره نمیگم همشون این مدلی هستن که

ولی همیشه وقتی فرهنگ یه جایی اجباری سنتی باشه اکثر مردم تابع اونن که این شامل یزد هم میشه

خیلی خوبه کشور مورد علاقه منم هستینمنم به امید خدا اگه شد می‌خواهم تحصیلی بیاممیشه لطفا کمی راجبش تو ...

اول با استاد مکاتبه میکنی

استادی که تو حوزه کاری تو تحقیق میکنه

بعد برای دانشگاه اپلای میکنی چون نامه پذیرش دانشگاه برای ویزا مهمهچبعدم از استاد فاند میگیری که خرجت تا زمان تحصیلت با دانشگاه یا دولت باشه

تیرماه چهل میشم

بسلامتی 

ببین ما یه دوست یزدی داشتیم مادر اقاهه فوت میکنن من به رسم ادب تماس گرفتم و تسلیت گفتم به خانومه،  پایان مکالمه گفتم به اقای مهندس سلام برسونید از جانب من هم تسلیت بگین و این حرفا، بعد به من گف گفتین شما کی هستین و با اینکه اولش خودمو معرفی کردم چون گفتم سلام برسونید انگار باید جواب پس میدادم 

اصلا خوشم نیومد

اسی داره تعریف می کنه یه کم سبک شه اینجا بدتر پریدن بهش که تو نباید انجام میدادی

خوب بنده خدا رفته تو فرهنگ متفاوت اونجا غریب بوده حتما اول ازدواج به شوهرشم وابسته بوده و خیلی کارا رو بخاطر دل اون میکرده نه دل سیاه اون زن روانی