2777
2789

بحث خاصی بینمون نبوده!! 

ولی ازشون سرد شدم از اینکه هیچوقت در مقابل همسرم ازم حمایت نکردن،، 

مادرم میدونه بدردبخور نیست،، میگه بچه دوم بیار که نکنه طلاق بگیرم 

سر این مساعل یک ساله که خونشون نرفتم و سرد شدم ازشون،،،

،،، شب یلدا دعوت کردن،، ده بار زنگ زدن و برنداشتم،،،، و روز مادر و اینا هم نرفتم 

الان شنیدم بیست روز یا یک ماه دیگه میخوان برن مکه 

و من نمیدونم چیکار کنم

وقتی هزار بار زنگ زدن جواب ندادی الآنم هیچی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه زنگ زدن حلالیت بگیرن جواب بده.

البته خودتو بیکس نکن بخصوص که با شوهرت مشکل داری. ولی اگه رفتی دیگه از شوهرت چیزی نگو چون فایده نداره ،گاهی لازمه صورت رو با سیلی سرخ نگه داشت حتی پیش نزدیکترین ادمای زندگیت.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
زنگ زدن اونم چنبار گوشی رو بر نداشتی؟غرورو بزار کنار گناه دارن

شب یلدا زنگزدن برای دعوت 

نه بخاطر چیز دبگه 

بحث غرور نیست،،،،، 

دلگیرم،،، سرد شدم ازشون،،،،، کششی ندارم بهشون،،،،، 

اینقد با همسرم درگیرم یه جوری مغزم و اعصابم نابود شده از همه دلگیر و کینه ای شدم 

به نظرم برو . خوب نیس کش بدی. راستش این جور قهر ماندن ها عاقبت خوبی نداره . آدم تو شرایطی گیر میکنه که نه می تونه بره نه نره. الان که اتفاق خوب و مبارکه برو 

نری خدای نکرده یه روز اتفاق بد بیافته هم نمی تونی بری و عذاب وجدان میگیری

اگه زنگ زدن حلالیت بگیرن جواب بده.البته خودتو بیکس نکن بخصوص که با شوهرت مشکل داری. ولی اگه رفتی دیگ ...

حالا قبلش که قطع رابطه نبودم و بی کس نبودم مگه چیکار برام کردن؟؟؟؟ 

والا من از اولش بی کس بودم! 

مشکل با شوهرم خیلی بزرگتر از ایناس،،،، 

ده ساله تمام صورتم رو با سیلی سرخ کردم،،،، استرس و اعصاب و بدن خودم رو داغون کردم اینقد ریختم تو خودم!!! قلبم داعم درد میکنخ 

ده سال تمام نرفتم قهر و از ناراحتیم باخبر بشن 

بعد ده سال دیگه گفتم  به گلوم رسیده،،، گفتم جهنم هرکس میخواد بفهمه بفهمه 

چرا بریزم تو خودم!! 

حالا قبلش که قطع رابطه نبودم و بی کس نبودم مگه چیکار برام کردن؟؟؟؟ والا من از اولش بی کس بودم! مشکل ...

چون گفتنش هم فایده نداره مثل نگفتنش.💔

همیشه همه ی پدر مادرا بچه هاشون رو دوست ندارن! بعضیا چیزای الکی رو ترجیح میدن به بچه شون و اسایش و ارامشش.

امیدوارم معجزه وار مشکلتون حل بشه.🙏🏻🌹

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••