2777
2789
عنوان

رمان خونای عزیز تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 103 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این رمان ها پی دی آف داره قشنگیه در مورد چیه

اره فک کنم یه سرچ بزن

اولی عاشقانه و درامه باهاش زار میزنی ولی عالیه

دوتای بعدی هم عاشقانه س

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اوکی مرسی

خواهش میکنم گلم.کتابهای ر. اعتمادی هم خیییلی نایاب و زیباست.فکر نکنم بتونی جایی پیدا کنی چون غیر قانونی هست.یکم باز نوشته شده و عشقولانه هست خیلی.

کفش های غمگین عشق واقعا محشره.اینقدر درگیرت میکنه که هر چی بگم کمه.شب ایرانی هم واقعا زیباست.

اره فک کنم یه سرچ بزناولی عاشقانه و درامه باهاش زار میزنی ولی عالیهدوتای بعدی هم عاشقانه س

وای نه نمیخوام زار بزنم چون فکرم درگیرش میشه  افسردگی میگیرم باید برم نگاه کنم البته فعلا که نمیتوانم بخوانم 

اسمش و زیاد شنیدم در مورد چیه قشنگیه

برای چند ساله پیشه

یه دختر توی سن کم ازدواج میکنه 

دختر آفتاب مهتاب ندیده

پسره یکم امروزی تر با فکر باز تر

بیشتر داستان درباره چالش هاشونه

ولی خیلی قشنگه 

من تو دوران نوجوانی و جوانی رمان خوان قهاری بودم.واقعا بزرگترین لذت بود برام.خودمو جای شخصیت های رمان میزاشتم و تو قصه زندگی میکردم.خیلی هم دوست داشتم.الانم فرصت کنم میخونم.ولی دیگه نمیتونم خودمو جای شخصیت های رمان بزارم،🤣