2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاری نکردم توروخدا دردت افتاد بهم بگو خدا کنه خیلی زود یهتر شی

مرسی مهربونم واقعا 

دارچین الان گذاشتم یکم اروم تر شدم 

فقط داش ذوق ذوق میکرد تا الان

یکم بگذره اگه ول نکرد بقیشو تست کنم

یه دنیا ممنونتم💕تنت سالم باشه همیشه

مادر 
مرسی فدات شم لطف کردی خیلی

عزیزم سیر و هم میتونی له کنی بذاری روش اینم خوبه

یا زردچوبه رو با آب خمیریش کن ّبذار رو دندونت 

اگه کپسول ژلوفن داری با سوزن سوراخش کن مایعی که از توش میاد بیرون با چوپ پنبه ّبذار رو دندونت

عزیزم سیر و هم میتونی له کنی بذاری روش اینم خوبهیا زردچوبه رو با آب خمیریش کن ّبذار رو دندونت اگه کپ ...

وای مرسی واقعا 

همشونو اسکرین گرفتم که داشته باشم 

الان یکم اروم گرفته مرسی خیلی محبت گردی

مادر 
سلام خواهری خوبی دندون دردت افتاد؟میگم عزیزم از مادرت پرسیدی در مورد مستمری دوقلوها؟

سلام عزیز دلم 

رفتم دکتر امروز یکم روش کار کرد و برام دگزا نوشت 

هنوز درد دارم ولی متاسفانه

اره گلم پرسیدم از مامانم ..گفتن بله تا پایان ۶ سالگی هستش 

ولی باتوجه به شهری که زندگی میکنید و وضعیت مالیتون میتونید تا قبل از اتمام ۶ سالگی برید بهزیستیو درخواست بازدید منزل بدین امکانش هست براتون تمدید کنن

مادر 
سلام عزیز دلم رفتم دکتر امروز یکم روش کار کرد و برام دگزا نوشت هنوز درد دارم ولی متاسفانهاره گلم پرس ...

سلام خواهرجان خداروشکر ان شاء الله  دردش کامل خوب بشه...

ممنونم لطف کردید چقدر خوب که فهمیدم میتونم تمدید کنم مستمری رو ... 

زنده باشن مادر بزرگوارتون همیشه🌹🌹🌹🌹

از شمام ممنونم لطف کردید ❤️❤️❤️

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
سلام خواهرجان خداروشکر ان شاء الله دردش کامل خوب بشه...ممنونم لطف کردید چقدر خوب که فهمیدم میتونم ت ...

سلامت باشی عزیز دلم

ببین مامانم گفت تو تهران که اینطوری بوده که براساس درخواست ها ،مددکار میفرستن برای بازدید و شزایط و اینا واگه موافقت بشه تمدید میشه

ولی میگفت برای بعضی ها مثلا تمدید نمیشه ولی مثلا بهشون سهمیه ماهیانه خواربار یا پوشاک و اینا میدن 

حالا هر شهری انگار شرایطش متفاوته

ولی از بهزیستی شهرتون حتما قبل از تموم شدنش پیگیر شو

انشالله که ادامه دار باشه و کمگ خرجتون بشه

مرسی گلم برام دعا کن💕💕

مادر 
سلامت باشی عزیز دلمببین مامانم گفت تو تهران که اینطوری بوده که براساس درخواست ها ،مددکار میفرستن برا ...

ممنونم مهربون جان لطف بزرگی درحقم کردی حتما پیگیری میکنم...میشه درخواستمو قبول کنید شهر محل سکونتم رو بگم به مادر بزرگوار بگید شاید بتونن راهنماییم کنن

نزدیک تهرانیم...ولی اینجا نمیتونم بگم

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم