2777
2789

مثلا کارنامه نوبت ۲ رو که میدن تکوینی داره بدون ضریب داره  بدون ضریب سالانه خرداد داره جمع کودومشون نباید کمتر از۴۲ باشه؟ تکوینی؟

نشد هم فدای سرت

چه بچه‌های تجربی که چندساله پشت کنکورن بابت قبولی سختش واسه رشته‌های علوم پزشکی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اینو نمیدونم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمرات پایانی خرداد علوم و ریاضی ۳ سال تو جمع کن نهم ضربدر سه بعد تقسیم بر تعداد یعنی ۵ مثلا این طوری:

مثلا نمرات علوم

۱۸

۱۷

۲۰×۳۰

جوابشو تقسیم بر ۵ کن. ریاضیت م همین.

خفتگان را گر سبکباری خویش است شبروان را رنج بیداری خویش است

نمرات پایانی خرداد علوم و ریاضی ۳ سال تو جمع کن نهم ضربدر سه بعد تقسیم بر تعداد یعنی ۵ مثلا این طوری ...

جوابش برا علوم باید بالای ۱۴ بشه ریاضی بالای ۱۳

خفتگان را گر سبکباری خویش است شبروان را رنج بیداری خویش است