2777
2789

من سرد روشن کرده بودم دکترم گفته بود سرد بزار

یکی اینجا بهم گفت سرد اصلا روشن نکن بدتر میشه

رفتم خاموش کردم یه کتری گزاشتم رو گاز

حالا بنظرتونگرم بهتره یا سرد؟

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. حتما مایعات گرم. سرد ممنوع

سلام خیلی ممنونم

منطورم بخورِ نه مایعات

مایعات گرم فقط اویشن عسل میخوره

نمیدونم اخه اونم یجا نوشته بود اویشن خوب نیست واسه سرفه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خیلی ممنونممنطورم بخورِ نه مایعاتمایعات گرم فقط اویشن عسل میخورهنمیدونم اخه اونم یجا نوشته بود ...

بنظرم کلا در سرماخوردگی و سرفه چه مایعات چه بخور چه هوای منزل و .... گرم بهتره، یا معتدل رو به گرم

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

سلام خیلی ممنونممنطورم بخورِ نه مایعاتمایعات گرم فقط اویشن عسل میخورهنمیدونم اخه اونم یجا نوشته بود ...

بخور کلا برای سرما ویروسی خوب نیست

من قبلا ها کرونا گرفته بودم دکترم میکفت حتی حمام نرو

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

عه ؟پس الان کتری رو هم بردارم؟راستش خودمم حس کردم هوای خونه خیلی گرفته شده با بخور

اره بردار

فقط مایععات بخورید دفع شه 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

من و دخترام سرفه شدید داشتیم این شربت خوردیم خوب شدیم حتما بگیر بده به پسرت عالی عالی 

هر کاری میکنم عکس نمیتونم بفرستم 

شربت گل بنفشه زرین ضد سرفه و علائم سرماخوردگی 

هر ۸ ساعت ۵سی سی به دخترا دادم حتما بگیر سرفشو قطع میکنه 

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

سرد

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....