2777
2789
عنوان

کیا به جا قدرت جذب قدرت دافعه دارن

53 بازدید | 12 پست

چرا من همش انرژی دافعه دارم 

به حدی که حتی اینجا هم پست میزارم انگار کسی نمیبینه 

از بچگی همین بودم

خونوادمم حتی ندیدن منو

بعضی وقتا میگم به درک ولی واقعا ته دلم ناراحتم 

...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینم قدرت بیانم کمه به ظاهرم نمیرسم اعتماد به نفسم کمه

خب من ظاهرم خوبه تحصیلات دارم ولی شغل نه 

باهوش و بااستعدادم ولی هیچکس نمیبینه اصلا

مثلا دانش اموز بودم اییینقدر درسمخوب بود و با انرژی بودم 

ولی مثلا تابستون معلما میدیدنم منونمیشناختن 😕

...
خب من ظاهرم خوبه تحصیلات دارم ولی شغل نه باهوش و بااستعدادم ولی هیچکس نمیبینه اصلامثلا دانش اموز بود ...

دقیقا منم همینم 😄چون بلد نیستیم خودمون رو تو چشم بقیه بکنیم .بعد کسایی رو دیدم استعدادشون نصف منه یه اعتماد به نفسی دارن که نگو 

آدم کمال طلب یا حساس و زودرنج نیستی؟؟اخه منم مثل تو بودم فقط حساسیت و کمال طلبیم رو درمان کردم اوکی ...

حساس هستم کمال طلب رو نمیدونم ولی دلم میخاد همه چی به بهترین نحو انجام بشه 

چه جوری درمان کردی؟ روانپزشک؟

...
حساس هستم کمال طلب رو نمیدونم ولی دلم میخاد همه چی به بهترین نحو انجام بشه چه جوری درمان کردی؟ روانپ ...

خب عزیزم این همون کمال طلبی هست. تازه من بدتر بودم میگفتم یا کاری نکنم یا اگه کردم بااااید بهترین باشه به بیان دیکه ادم صفر یا صدی بودم. نه روانپزشک و اینا نرفتم درواقع روزگار بهم سیلی زد بعد به خودم اومدم و شروع کردم مطالعه کتابای روانشناسی و.... 

واقعا موثر بود

الان اون جمله معروف رو همیشه با خودم که میگم ما مامور به وظیفه ایم مامور به نتیجه نیستیم. برا هر کاری یه قدم کوچیک بردار تلاشتو بکن اما کاری به نتیجش نداشته باش 

الهی به امید خودت...  
خب عزیزم این همون کمال طلبی هست. تازه من بدتر بودم میگفتم یا کاری نکنم یا اگه کردم بااااید بهترین با ...

مرسی وقت گذاشتی ممنون 🌺🌺🌺

حتما باید یه سری کتاب درموردش بخونم 

اینطوری دارم عذاب میدم خودمو

...

الان یه جا منو نپذیرن می گم به درک که منو نپذیرفت یا خوشش نیومد

بعد بخدا از وقتی این مدلی رفتار کردم محبوب شدم هر جا میرم دوستم دارن تحویلم میگیرن

البته یه مورد دیگه هم هست بی ربطه ولی من خیلی بیبی فیسم الان ۳۳ سالمه فکر میکنن نهایت ۲۵ باشم.

بعد اون موقع ها که ۲۵ بودم فکر میکردن من دبیرستانی ادم جایی حسابم نمیکردم

در واقع از وقتی یکم چهرم به ادمای بزرگتر خورد بیشتر تحویلم گرفتن قبلا فکر میکردن بچه ام😅

الهی به امید خودت...