2777
2789
عنوان

بنظرتون الان بخوابم یا نهههه🥲

133 بازدید | 29 پست

ساعت 5ونیم باید پاشم

امتحان زبان دارم خوندم ولی خیلی مسلط نیستم

بخوابم یا بخونم؟ 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخواب یه نیم ساعت زودتر پاشو یه مرور کن اینجوری بهتره

بخوابم دیگه زودتر نمیتونم پاشم

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
میتونی بخون نمیتونی بخوابمسلط یعنی کتاب چند دور خوندی؟

یه دور🤣

والا من خودم میخوام برم سر کار موندم بخوابم نخوابم خوابم میاد خوابم نمیاد برم و نرم دوراهی سختیه😅

بیا نخوابیم 🥲😂

بخواب وگرنه سر امتحان سرت گیج میره هیچی نمیتونی جواب بدی یک ساعتم بخوابی اوکیه ، من خودم معلمم فردا ...

اخه امتحان قبلی نخوابیدم تا صب از روزای دیگه ام سرحال تر بودم😂😂😂