2777
2789
عنوان

دارم میمیرم میشه کمکم کنین😭

219 بازدید | 16 پست

از استرس و حال بد دارم میمیرم واقعا دیگه دلم نمی‌خواد زنده بمونم خیلی خیلی مشکلات تو زندگیم هست و همشون بار شدن رو دوشم و دارن ذره ذره میخورنم

چیکاار کنم؟تازه از درمانگاه برگشتم دارو و سرم و آمپول هم نتونست استرس و اضطراب لعنتیمو ببره دو روزه نخوابیدم

میشه یه راهی بگین؟اگه تجربه دارین🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه مشکل شب نیست الان در حاضر قلبم داره میاد تو دهنم خیلی حالم بده .می‌خوام عین یه آدم معمولی زندگی ...

خودت به خودت  سختی میدی نفس عمیق بکشید همین الان میتونی گوش کنی آروم بشی امتحان کن 

کاش می‌تونستم بگم😭یکی دو تا نیستن فقط اینو بدونین که واقعا حسرت یک ساعت اروم نشستن یه جا به دلم مون ...

اخی عزیزم 

انشالله که اروم بشی به زودی 

ولی اگه اینجاام راحت نیسی با یه نفر دیگه حرف بزن حرف زدن خیلی ادمو سبک میکنه و میتونه کمی بهش کمک کنه به نظرم

به نظرم اینجا  با تجربه ها ومسائلی که بقیه بلدن و ما بلدنیستیمو باهم فکری و صبحت میشه حل کرد بعضی چیزارو 

اخی عزیزم انشالله که اروم بشی به زودی ولی اگه اینجاام راحت نیسی با یه نفر دیگه حرف بزن حرف زدن خیلی ...

شما تجربه ای نداری ؟

من توانایی روحی روانی این حجم از فشار و مشکل رو ندارم و صحبت با هیشکی حالموخوب نمیکنه واقعا.خیلی وضعم بده

شما تجربه ای نداری ؟من توانایی روحی روانی این حجم از فشار و مشکل رو ندارم و صحبت با هیشکی حالموخوب ن ...

در چه زمینه ای تجربه داشته باشم عزیزم؟

قبول دارم واقعا مشکلات بعصی وقتا اونقدر بزرگ و زیاد میشن که نمیتونیم تحمل کنیم.

دنبال راه حل باش مطمئن باش حل میشه

در چه زمینه ای تجربه داشته باشم عزیزم؟قبول دارم واقعا مشکلات بعصی وقتا اونقدر بزرگ و زیاد میشن که نم ...

در زمینه ی همین شرایطی که من الان درش هستم اینکه تجربشو اگه داشتین چجوری خودتونو سرپا کردین و از این باتلاق نجات دادین

در زمینه ی همین شرایطی که من الان درش هستم اینکه تجربشو اگه داشتین چجوری خودتونو سرپا کردین و از این ...

خب باید درموردش حرف زده بشه اینجوری خیلی کلی هست مسئله.

منم خیلی وقتا خواستم زنده نباشم 

زندگیه دیگه گاهی وقتا ایتقدر به ادم فشار میاد و حالش بده که میخواد فقط نباشه تو این دنیا 

سختیاام از طرفی تمومی ندارن 

بالاخره ادم دائم باید با مشکلات سر وکله بزنه