2777
2789
عنوان

بنظرتون الان بخوابم یا نهههه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 29 پست
بخوابم دیگه زودتر نمیتونم پاشم

من وقتی امتحان داشتم حتی اگه شده نیم ساعت هم میخوابیدم که مغزم آروم بشه حتی اگه خوابم نمیرفتم دراز میکشیدم چشمامو میبستم ولی حتمااا مرور کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی؟ 🥲😂

پمنم دیروز امتحان زبان داشتم بزور یک دور خوندم

ولی اگه نخوندی دیگه فکر نکن چون چیزی درست نمیشه

ولی سعی کن بخاطره خراب کردن این امتحان ارادت بره بالا تر بقیه جبران کنی

پمنم دیروز امتحان زبان داشتم بزور یک دور خوندمولی اگه نخوندی دیگه فکر نکن چون چیزی درست نمیشهولی سعی ...

چشم

زبان چندم؟ 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
برو یه ساعت بخواب اگه خوابت میاد ولی خواب نمونی

خوابم نمیاد اخه

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
افرین زبان گرامر ۱

ینی دهم؟ 

چطور بود امتحان؟ 

پس اینجا وقتتو تلف نکن برو یا بخواب یا بخون امتحانت صبحه ؟

بله ساعت 6و نیم باید برم

اخه امتحان قبلی نخوابیدم تا صب از روزای دیگه ام سرحال تر بودم😂😂😂

عه پس حله ، بخون یه دور دیگه😂 من خودم اینطوریم بیدار میموندم سرگیجه میگرفتم سر جلسه ولی اگه اوکی هستی برو بخون مسلط بشی قشنگ خیالت راحت بشه ، موفق باشی❤️

عه پس حله ، بخون یه دور دیگه😂 من خودم اینطوریم بیدار میموندم سرگیجه میگرفتم سر جلسه ولی اگه اوکی هس ...

🥲😂چشم ممنونم💚