2777
2789
عنوان

وحشت ناک دلم گرفته😭😭😭😭😭

104 بازدید | 7 پست

۱۶ روزه تو کمرم امپول زدن تا یک ماه باید استراحت مطلق باشم هییییچکی نمیاد بهم سر بزنه😭😭😭😭 مامانم با وجودی ک نزدیکه هر ۴ پنج روز یبار میاد مثل مهمون میشینه و میره چطوربشه یه خونه ای تمیز کنه 😭😭😭 شوهر بدبختم دوشیفت سرکاره اصلا نمیتونه غذا بپزه از دیشب تا الان هیچی نخوردم همش تو خونه تک و تنها دارم میترکم از بی کسی😭😭😭😭 کارم فقط شده گریه کل خونمو گند کثافت برداشته چرا ادما اینقد بی انصافن ینی مادر من دلش برا من نمیسوزه؟ ینی اصلا فکر نمیکنه ک دختر من گشنه و تشنه تو رخت خواب افتاده😭😭

مادر منم همینه براش مهم نیس من چطور خرج خودمو و پسرم درمیارم حتی برمم کلفتی میگه برو تقصیر خودته درس نخوندی دیگه نمیگه ما پول شهریه و رفت امد نداشتیم بدیم

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی مادرها اصلا دلسوز نیستن، همین که کار بچهاشون را زیاد نکنن خیلیه ...

عزیزم زنگ بزن دوستات و تلفنی حرف بزن ، ی کارگر هم فردا بگیر، هم خونه را مرتب کنه هم غذا بپزه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

میگم آشپزی چندان انرژی از آدم نمیگیره  میتونید مثلا املت بپزید یا نیمرو یا تن ماهی ،کنسرو لوبیا یا تا حدودی سوسیس با کالباس اینا راحتن 

اگر بچه کوچیک ندارید معمولا خونه تمیز میمونه و یه دو تا ظرف نشسته هست که میتونید در ماشین ظرفشویی بندازید یا هر از گاهی بشورید.

انشالله حالتون خوب میشه.

به خدا ماهم مریم نیستیم ولی صد تا بدبختی داریم از زندگی سیر شدیم 😞😞😞