2777
2789
عنوان

میخوام بهتون یاد بدم با گوشی شوهرتون رو رد یابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 105 پست
اهان باید با تاکسی دنبالش میوفتادم ببین از صبح تا شب کجا ها میزه 😂ولی چون لوکیشنش رو فرستادم تو خو ...

خودت تو‌تاپیک قبلیت گفتی الان هر بار میره کافه اسکرین گرفتم ولی چیزی بهش نگفتم که متوجه نشه ! پس الکی نگو درستش کردم و فلان 

تو اگه از پشت گوشی و تماس نمیتونی تشخیص بدی شوهرت سر کاره یا کافه دیگه اسمتو نزار زرنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت تو‌تاپیک قبلیت گفتی الان هر بار میره کافه اسکرین گرفتم ولی چیزی بهش نگفتم که متوجه نشه ! پس الک ...

نه اتفاقا بعد تاپیکم دو روز بعدش باهاش حرف زدم و الکی گفتم 

اومدم چند سری دیدم ماشین دم کافه اس 

و عذر خواهی کرد و ابراز پشیمونی  و الان نزدیک دو هفتس کلا پیش رفیقاش نرفته و وقتشو با من و خانواده پر کرده 

https://smartthingsfind.samsung.com/این وب سایت باز میکنید اکانت و رمز میدید لوکیشن میده🤩اسی واسه ا ...

نه مال اپل راحت تره 

خود ایفون به برنامه داره داخلش کیری لوکیشن طرف رو برا خودت میفرستی و تمام 

نه اتفاقا بعد تاپیکم دو روز بعدش باهاش حرف زدم و الکی گفتم اومدم چند سری دیدم ماشین دم کافه اس و عذر ...

خب قبلا اگه حتی چند بار میرفتی محل کارش میفهمیدی سر کاره یا نه اصلا موضوع پیچیده نیس واینکه هیچکس لوکیشن گوشیشوروشن نمیزاره نت هم همینطور این روش فوقش برای دو درصد ادما جواب بده 

خب قبلا اگه حتی چند بار میرفتی محل کارش میفهمیدی سر کاره یا نه اصلا موضوع پیچیده نیس واینکه هیچکس لو ...

حالا من از تجربه خودم گفتم 

و اطلاع دادم ک در چه صورتی ک براتون میشه 

حالا برای من شدش 

مال بقیه هم شاید شانسشون بشه 

امشب ‌ک مال دو سه تا از خانما شد 

خودت تو‌تاپیک قبلیت گفتی الان هر بار میره کافه اسکرین گرفتم ولی چیزی بهش نگفتم که متوجه نشه ! پس الک ...

اه چقد بحث میکنی

اتفاقا با کاری که انجام داد خیلیم زبله همه شوهرا که صادق نیستن هر غلطی میکنن بنظرم زن حق داره بدونه پنهانی یا اقرار طرف فرقی نمیکنه

اه چقد بحث میکنیاتفاقا با کاری که انجام داد خیلیم زبله همه شوهرا که صادق نیستن هر غلطی میکنن بنظرم ز ...

هر کس عقیده خودشو داره کسی که محدود میکنه پس محدود هم میشه در آینده 

اه چقد بحث میکنیاتفاقا با کاری که انجام داد خیلیم زبله همه شوهرا که صادق نیستن هر غلطی میکنن بنظرم ز ...

همینو بگو 

نصف شبی 

هر بگو مگو‌ میکنه 🤦🏻‍♀️

بابا اصلا من اشتباه کردم 

بکش بیرون 😂