2777
2789
عنوان

میخوام بهتون یاد بدم با گوشی شوهرتون رو رد یابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 105 پست
عاشق مثالت شدم😂😂😂

بخدا 

از اونجایی که من و شوهرم از یه سالی به بعد اواسط دوران دوستیمون شریک شدیم و هر کثافت کاری ای که بگی تو شرکت کردیم، دیگه مثلا یکی میگه خداروشکر شوهرم سر کاره یاد خودمون میفتم میگم خب سر کار مگه نمیشه داستان کرد؟

یا مثلا میگه طرف خداروشکر شوهرم تو راه خونه ست

نمیدونه که واسه چند نفر بوق و چراغ داده بغل خیابون و تیکه انداخته بهشون😂

مثاله ها

ولی در کل واسه این میگم که اعتبار نداره لوکیشن 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
به نظر من درست نیست،حتی آموزش ایناهم درست نیست.یه نوع پنهانکاریه.

پنهان کاری اونیه ک به زنش دروغ میگه و جایی دیگ میره 

من با همین کار فهمیدم شوهرم همش پیش رفیقاشه 

و خب موقعی ک طرف زرنگ بازی در میاره 

تو باید زرنگ تر از اون باشی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزی دیدی مگه ازش؟من این معقوله پیگیری لوکیشن رو درک نمیکنممن میگم اگه قرار به خیانت باشه همه جا خیا ...

نه چیزی ازش تا حالا ندیدم 

جز رفیق بازی ک

باید کارم فهمیدم چقدر پیش رفیقاشع و جلوشو گرفتم 

شک ندارم ولی حس میکردم رفیق بازی میکنه و با این کارم خواستم مطمئن بشم و مدرک داشته باسم و همینم شد و ...

اگه بفهمه باگوشی ردیابیش میکنی میدونی چی میشه؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

خوشم میاد خیلی ساده هستی 🤣🤣🤣🤣

شما فکر میکنی اون برنامه جای دقیقشو نشون میده ولی خیر 

پس به این برنامه اطمینان نکن 🤣🤣🤣🤣

اتفاقا شوهرت هم میدونه برنامه فعال هست ولی اون ترفندی که ما میدونیم و شما نمیدنی بکار برده 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

رابطه ای که به ردیابی بکشه فاتحه اش خوندس

رابطه ای ک مرد کاری کنه ک زن ردیابی کنه 

فاتحش خوندس 

ببینید شما چکار میکنید ک ما زنا مجبور به چنین کاری میشیم 

اگه شوهرم رفیق بازی نمیکرد 

منم هیچ موقع این کارو نمیکردم

میدونی همسرت بفهمه ممکنه چه حالی بهش دست بده؟بخاطر همین کار رابطتون بهم بخوره؟اگر مباحث روانشناسی رو ...

قرار نیست بفهمه 

اگ هم بفهمه 

انقدر من دستم پره ک نمیتونه حرفی بزنه 

افرین من حرفم اینه. دارن غیر مستقیم میگن چشاتو رو خیانت ببند مثل زنهای دوران قاجار بشین بچه هاتو بزر ...

دقیقا...مثلا من اگه باخبر نمیشدم الان بیچاره بودم چون تصمیم دارم جدا شم با بچه نمیتونستم به این راحتیا خیلی سخت میشد برام ...واقعا خدا بهم رحم کرد ..وقتی زن وشوهر همه جای همومیبینن یعنی دراین حد نزدیکن که حدیم شخصی وجود نداره اونوقت از جای همدیگه باخبر بشن حریم شخصی وجود داره؟؟من اگر گوشی شوهرم رمز داشت هنوزم متوجه خیانتش نشده بودم