2777
2789

بچه ی اولم قلبش وایستاد😭بعد ۶ سال باردار شدم با هزار امید و آرزو

کلی خوشحال بودم😭مثل خواب و رویا بود واسم😭باورم نمیشد😭

اما از روز اول هی بلا بود که سرم اومد😭چون آلرژی شدید داشتم و فقط با قرص های قوی کنترل میشد قبل بارداری، بعد از بارداری بدون قرص های آلرژیم هرروز آرزوی مرگ میکردم 😭بعدش چندماه درگیر هماتوم شدم😭و بعدش سرماخوردگی شدید در کمال مراقبت هام گرفتم و پدرم در اومد بدون دارو😭 و بعدش درد وحشتناک سیاتیک لعنتی که منو میبرد اون دنیا و زیرم ظرف میاوردن با ناله تکون ریز میخوردم یعنی مردم تموم شدم تا سیاتیکم درست شد😭 بعد سیاتیکم کهیر شدید که بازم مجاز به مصرف دارو نبودم ...الانم دو هفتس نشتی کیسه آب دارم و نمیدونم سرنوشت کوچولوی معصومم چی میخواد بشه😭زیرم لگن میزارن ، ده روزه حموم نرفتم ، مطلق خوابیدم😭دارم دق میکنم😭فقط جیگرم واسه کوچولوم کبابه😭

این همه سختی میکشم نمیدونم آخرش خوش میشه یا ....😭

برام دعا کنید 😭😭😭😭😭روزهای سختی رو میگذرونم

چقدر سخت 

امیدوارم از الان به بعدش خاطرات شیرین بارداریت شروع بشه 

چند ماهته؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا بهترینا برات رقم بخوره

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

منم از اول بارداریم ،همش یا خودم یا شوهرم درگیر مریضی و استرس بد بودیم مثل شما

بالاخره با ثانیه شماری و زجر کشیدن ۹ ماه گذشت.اما الهی شکر با بدنیا اومدن بچه م ،روی خوش زندگیمو دیدم

ایشالله برای شما هم روزهای خوشی در کمینه😘

بخدا من تقویم و ساعت گذاشته بودم جلوم ،فقط منتظر بودم بشه ۱۲ شب ،یه روز دیگه از تقویمو علامت بزنم تا تاریخ زایمانم برسه.

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

برام دعا کن😭😭😭

حتما

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
الان ۲۲ هفتم 😭دعا کن کیسه آب تا۳۰ هفته دووم بیارهیا ترمیم بشه😭

فاطمه زهرا برات نی نیت رو نگه داره ان شالله 

و تحملش رو برات آسون 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
منم از اول بارداریم ،همش یا خودم یا شوهرم درگیر مریضی و استرس بد بودیم مثل شمابالاخره با ثانیه شماری ...

عزیزم 🥲

من فقط از خدا میخوام کیسه آبم دووم بیاره تا ۳۰ هفته😭

نگران سلامتی طفل معصومم هستم

اصلا خودمو تیکه تیکه کنن هم عین خیالم نیس😭😭😭😭