2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3471 بازدید | 165 پست
میفهمم چی میگی اگه میتونی یچیزی بگیر برو توافقی شاید بترسه سرش به سنگ بخوره ولی واقعا براترکش برو نه ...

برای ترکش رفتم در حد اینک جهازمم بار زدم ۳ماه گذاشتم انباری پدرم عین گداتا دم درمون با گریه التماس نشست هزاران تعهد و قول و قسم بعد ی سال اینه وضعش

دیشبم خوب بود ولی امشب...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اقدام کن تایه بلایی سرخودت نیوردی بچهارم ببر شاید یه روزی درمون بشی و پشیمون بشی ازترک بچهات اینو ...

اخ خاهر همینارو میدونم ک نشستم گفتم خودم بسوزم بچه هام نسوزن دارم میسوزم ها این روزارو برای دشمنمم نمیخام ولی سخته دارم خورد میشم 

برای ترکش رفتم در حد اینک جهازمم بار زدم ۳ماه گذاشتم انباری پدرم عین گداتا دم درمون با گریه التماس ن ...

اگر بازم رفت  ب پلیس زنگ بزن  ک قمار میکنن فقط نزار بفهمه ک تو زنک زدی.. با حرص خوردن مریض میشی... یکاری کن ک دیگ سمت قمار نره

خوبه

برای ترکش رفتم در حد اینک جهازمم بار زدم ۳ماه گذاشتم انباری پدرم عین گداتا دم درمون با گریه التماس ن ...

چیبگم همسرت عادت کرده به این کار

همسرمن یاخونه نیس یاوقتی هستم خوابه 

هرکی یجوری داره بازندگی میسازه 

ولی حواست بخودت باشه 

اگه میدونی درست بشو نیس یه فکری اساسی کن این افکارخطرناکه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بزار من برات بگم دوتا بچه دارم یه دوسال نیم یه دوماه ونیم باورکن همش خونه م دوتا سگم اورده تو حیاط خ ...

بمیرم برات واقعا دلم گرفته واس امثال خودمون ما و گناهی داریم بخدا از لحاظ قیافه هزار برابر از خودس خوشگلم جدیدا حتی چندشم میشه نگاش کنم در حد خودم نمیبینمش از بس خودشو کوچیک کرده پیش من ک‌...

چیبگم همسرت عادت کرده به این کار همسرمن یاخونه نیس یاوقتی هستم خوابه هرکی یجوری داره بازندگی میسازه ...

اره متوجه هستم عادی نیستم 

دست خودم نیست گاهی تشنج میکنم گاهی نفسم بالا نمیاد

اخ خاهر همینارو میدونم ک نشستم گفتم خودم بسوزم بچه هام نسوزن دارم میسوزم ها این روزارو برای دشمنمم ن ...

منم توهمین مرحلم تنها تونیستی 

منکه خونوادم میگن بیا بشین 

خودم هنوز دودلم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اره متوجه هستم عادی نیستم دست خودم نیست گاهی تشنج میکنم گاهی نفسم بالا نمیاد

منم مشکل قلبی پیدا کردم حال دلمم خوب نیس 

انشالله خدابه دل دوتامون آرامش بده

اگر بازم رفت ب پلیس زنگ بزن ک قمار میکنن فقط نزار بفهمه ک تو زنک زدی.. با حرص خوردن مریض میشی... ی ...

حتما اینکارو میکنم 

ولی ب دوستش ک گه گاهی ازش خبر ابنو میگیرم میگه پلیس چکارس میگه پلیس تا بیاد تو اینا ورق همه چی جمع میکنن جمع نکنن هم میگن داریم بازی میکنیم نمیزارن بفهمه قماره میگه نهایت یک هفته کافه پلمپ میشه همین

منم توهمین مرحلم تنها تونیستی منکه خونوادم میگن بیا بشین خودم هنوز دودلم

خانواده من ۵بار حمایتم کردن اون روز انقد سرمو زدم ب دیوار ک چرا وقتی پشتم بودن وقتی حتی جهازمم برد باز برگشتم بخاطر بچه هام 

ک دارم خودم نابود میشم

حتما اینکارو میکنم ولی ب دوستش ک گه گاهی ازش خبر ابنو میگیرم میگه پلیس چکارس میگه پلیس تا بیاد تو ای ...

نرو توخط رفیقاش نیفتی تودام 

مااکه دنیا بهمون سخت گرفته مننظر یه اشاره ایم یه محبت 

یه لحظه بخودت بیای میبینی قافیه رو باختی 

مرداهمه سروته یه کرباسن 

برن بدرک چیکارحال شوهرت داری پیش رفیقش 

اگه خبری ازش نبود یاخودش میادیاخبرش