2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3913 بازدید | 167 پست
حرفات واقعا درسته یک دلم میگه خیانت کنم بالا سرم ک نیست شغلش هم جوریه ک کلا نیست یعنی خودش خوشش میاد ...

خیانت هیچ فایده ای نداره تنها قربانیشم خودتی خودتو با این چیزها بی ارزش نکن  چون وقتی حس بی ارزشی کنی روح و روانت بهم میریزه.. من نمیتونم درکت کنم اما میتونم بفهمم ک وقتی از مرد آسیب ببینی یعنی چی.. لطفا فکرایی ک میدونی تهش هیچی نیست رو بریز دور بشین فکر کن ک چکار کنی  زندگیت  خوب  بشه یا اگر قصد جدایی داری چطوری اینکارو کنی.. خودتو تباه نکن.. با حال خوب وضع خوب  کار خوب   دلت خنک میشه.. اگر خودتو تغییر بدی اونم باورکن زندگیشو جمع میکنه میاد سمتت وقتی بیشتر حرص میخوری عادت میکنه  و ادامه میده ب خودت برس ب بچه هات ب زندگیت.. درس بخون.. کارکن.. ورژش کن.. عبادت کن   برای خودت وقت بزار. اونموقع میبینی

خوبه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکم بخودت مسلط باش این همه عصبانیت کار دستت میده بنظرم بااین حجم از تنفر طلاق بگیری بهتره البته بخاط ...

زیاد رفتیم از بس خودش همه جوره ایراد داره همه جا سرش پایینه انقد تو سری خورع ک ک دگ نمیاد 

بزار من برات بگم دوتا بچه دارم یه دوسال نیم یه دوماه ونیم باورکن همش خونه م دوتا سگم اورده تو حیاط خونه یکی از اون پژدر بزرگا یکی پاکوتاه نمیدونی حیاط و یه پشت بام خونه پایینم که مال خودمونه چه وضعیه دوتا انباریم داریم  کبوتر داره توش هنوزم نیومده تازه همیشه اون که حرف میزنه از همه چی بهونه میگیره فقط نگاش میکنم باورکن فقط لال شدم نمیدونم چیکار کنم  

یکی رو می‌شناسم مثل شوهر شما بود اونم دوتا بچه داشت مرده هر وقت میرفت زنه هم یک ساعت بعدش وارد قهوه ...

افرین منم میگم گاهی نیاز زنانگی رو بزاری کنار و یه سلیته واقعی باشی تا مرد رو آدم کنی 

منم دارم ب همین فک میکنم البته ن همینجوری دارم فک نیکنم چ طوری یک جوری ضربه بزنم ک کمرش بشکنه بعدش ج ...

اصلا به خیانت فک نکنی خودت میسوزی آب میشی فردا همین بچهات توروت نگات نمیکنن الان عصبانی هستی 

ولی باید یه فکری به حال خودت کنی 

منم دقیقا شما ولی خب ازش متنفرم حوصلشم ندارم خونه باشه یانباشه دیگه فرقی نداره 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

حرف میزنی دادو بیداد میکنه یه باغی داریم اونجا هم پر از سگ و کبوتر خروس لاری پولاشم بیشتر خرج اونا میکنه هه حتی همیشه هم به من بی اعتماد گیر یه گرگی افتادم فقط خدا میدونه

اصلا به خیانت فک نکنی خودت میسوزی آب میشی فردا همین بچهات توروت نگات نمیکنن الان عصبانی هستی ولی بای ...

برای منم فرق نمیکنه خوشحالم میشم وقتی نیست حاضرم هم مرد باشم هم زن ولی این کثافط برای ارضا شدن خودش ک بیشتر از دو دقیقه نیست هرکاری میکنه هزاران دروغ و قول قسم ک بعدش اینجوری جوابمو بدع برای همون عصبانیم

زیاد رفتیم از بس خودش همه جوره ایراد داره همه جا سرش پایینه انقد تو سری خورع ک ک دگ نمیاد

پس اقدام کن تایه بلایی سرخودت نیوردی 

بچهارم ببر 

شاید یه روزی درمون بشی و پشیمون بشی ازترک بچهات 

اینو بدون بچهات جزتو کسیو ندارن 

ولشون نکن تواین دنیای ترسناکوبری باخودکشی این دنیات جهنم بود اون دنیاتم جهنم میشه 

یکیو میشناسم این کارو کرد بچهاش حیرون ویرون شدن هیچکس محلشون نمیذاره باباشونم دنبال زنه عشقبازی بازن جدیدش بچهارو آدمم حساب نمیکنه نه میدونه گشنن یاتشنه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

برای منم فرق نمیکنه خوشحالم میشم وقتی نیست حاضرم هم مرد باشم هم زن ولی این کثافط برای ارضا شدن خودش ...

میفهمم چی میگی اگه میتونی یچیزی بگیر برو توافقی 

شاید بترسه سرش به سنگ بخوره ولی واقعا براترکش برو نه ترسوندنش شاید نترسه