2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علت درد تمامی مفاصل(زانو، مچ دست، لگن) در یک یک خانم ۳۰ ساله جوان چی میتونه باشه؟

کمبود ویتامین دی به احتمال بالا مخصوصا اگه روی مفاصل دراز میکشی یا کار سنگین انجام میدی  خیلی اذیت میشی

اها خودتون جوابو میدونید خواستید امتحان کنید که تاپیک فیکه یانه؟علائم دیگه تونم بگید

تاپیک فیک متوجه نمیشم مردم ما چرا این جوریم من پزشک عمومی هستم چرا باید بیام تجویز غلط کنم چرا به هر چیزی نگاه بد دارید بعد انتظار پیشرفت دارید از مملکت 

اها خودتون جوابو میدونید خواستید امتحان کنید که تاپیک فیکه یانه؟علائم دیگه تونم بگید

خب این بیماری میتونه از مشکلات قلبی مثل افزایش فشار خون باشه یا میتونه کمبود برخی پروتئین های بدن باعث همچین چیزی بشه که برمیگرده به نوع تغذیه طرف

تاپیک فیک متوجه نمیشم مردم ما چرا این جوریم من پزشک عمومی هستم چرا باید بیام تجویز غلط کنم چرا به هر ...

من همچین چیزی نگفتم از یه کاربر یه سوال پرسیدم متوجه حساسیتتون نمیشم شما چرا نگاه بددارید 

تاپیک فیک متوجه نمیشم مردم ما چرا این جوریم من پزشک عمومی هستم چرا باید بیام تجویز غلط کنم چرا به هر ...

چون هیچ دکتر ی نمیگه تا میتونید آنتی بیوتیک مصرف کنید 

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
خب این بیماری میتونه از مشکلات قلبی مثل افزایش فشار خون باشه یا میتونه کمبود برخی پروتئین های بدن با ...

درضمن فضای مجازی به هیچکس نمیشه اعتماد کرد خیلی از بچه دبیرستانیای جوگیر و دیدم همچین تاپیکایی میزنن