2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3913 بازدید | 167 پست
حتما اینکارو میکنم ولی ب دوستش ک گه گاهی ازش خبر ابنو میگیرم میگه پلیس چکارس میگه پلیس تا بیاد تو ای ...

بزار بگه   تو کاری ک درستع بکن....  بچه هاتو داشته باش اونا گناهی ندارن یا مهریتو بزار اجرا.. شاید درست شد هرکاری ک درسته انجام بده 

خوبه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو این دنیا هیچی مهمتر از سلامتی نیست لطفا خودتونو اذیت نکنید میدونم سخته زندگیتون اما اگر مریضی هم ...

واقعا درستهه 

ولی منم هم صحبت میخام شوهرم میخام ن از لحاظ جنسی میتونم ارضا شم ن روحی واس همون میگم خیانت کنم یعنی ی جوری ک تا فیها خالدونس بسوزه همونجا طلاقم بده بعد باز میگم پس پسرام چی ...خلاصه تو زندان اسیرم

بمیرم برات واقعا دلم گرفته واس امثال خودمون ما و گناهی داریم بخدا از لحاظ قیافه هزار برابر از خودس خ ...

خدانکنه کاری به قیافه نداره ریشه ش خرابه مگه قراره تو قیافه ت خوب نباشه اون بد باشه نه عزیزم همه ش برمیگرده به ذاتش بخدا من میشانسم زن مثل میمون مرده خیلی از اون سرتر بوده مثل ملکه باهاش رفتار کرده

باورت میشه تپش قلبم در حالت عادی۱۳۵/۱۴۵هسش

هیییی ازته دلم درکت میکنم کاش کنارم بودی بغلت میکردم 

حواست بخودت باشه نه فکرخیانت کن نه انتقام نه خودکشی فقط رهاکن همین 

هرکدوم ازاینارو انجام بدی ترکشاش بخودتو بچهات میخوره 

وگرنه اونکه توعشقوحال خودشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

فردا بدون فحش و حرف بد صداش کن باهاش صحبت کن بالاخره اونم آدمه بهش بگو دیگه تحمل این زندگی رو ندارم. ازش پول بگیر. حداقل بگو تو که نیستی وقتی هم که میای اینکارها رو میکنی حداقل از نظر مالی تامینمون کن. تا میتونی پول بگیر ازش و خرج بتراش تا دیگه نتونه قمار کنه... رگ خوابش رو پیدا کن کمتر بهش گیر بده و غر بزن. میدونم تنهایی بزرگ کردن لبچهچقدر سخته من شوهرم سه روز میره ماموریت میاد خیلی اذیت میشم و با اینکه کار بدی نکرده کلی غر میزنم... 

عزبزم چه قرصی میخوره

ی قرص رنگی قرمز زرد پشتش mt4نوشته بود 

رفیقش میگه اومده بود کافه حالش داغون بود قایمکی تو اسپزخونه کافه قرص خورد میگه اونجا ی نفر پخش قرص هم نشسته بود گف ک فلانی رو میبینی ۸ساله مصرف داره 

خانواده من ۵بار حمایتم کردن اون روز انقد سرمو زدم ب دیوار ک چرا وقتی پشتم بودن وقتی حتی جهازمم برد ب ...

حالت خیلی بده 

ما کل زندگیو داریم یه تنه به دوش میکشیم 

فقط رفتن حالمونو خوب میکنه 

انشالله دوتامون تصمیم درست بگیریم بچهامون دارن آسیب میبینن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

واقعا درستهه ولی منم هم صحبت میخام شوهرم میخام ن از لحاظ جنسی میتونم ارضا شم ن روحی واس همون میگم خی ...

راهش خیانت نیس...  اگر حس میکنی تحمل زندگی رو نداری و زندگیت  خوب نیست جداشو جدی میگم اما خیانت نکن... خانوادت پشتتن  پس دست بچه هاتو بگیر

خوبه

انشاءالله مشکلتون حل بشه🤲🏻 برای منم دعاکنید

ممنون عزیزدلم انشالله شمام مشکلتون حل شه 

براتون حمدمیخونم♥