دوستان من خونه دوستم بودم بچش نزدیک هفت ماهشه کار داشت من موندم پیش بچه رفتنی بهم گفت اگه دیدی بیدار میشه بهونه میکیره سینتو بذار دهنش ساکت میشه واقعا هم شد طفلکی چقدم تلاش میکرد دنبال شیر بود منم که بچه دار نمیشم خیلی حس قشنگی بود ولی الان عذاب وجدان گرفتم ی حس دوگانگی دارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
امیدوارم روزی قلبت با شنیدن صدای ضربان کوچکی که همیشه آرزوش رو داشتی، پر از شادی و عشق بشه. دنیا پر از معجزه است، و شاید معجزهای زیباتر از آنچه تصور میکنی در راه باشه🌱🌱
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بغض کردم عزیزم ممنونم از ارزویی که برام کردی مهربون
دورتبگردم 🥺🥹🫂🫂
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
همه یه جوریه قیمت پایین هستش ب سن نگاه میکنه مثلا من ۲۵ سالمه خانوادپولدار دیدمازندگیمون چطور یه ۲۸۰ میلیون ماهانه پنج حدود آزمایش اینا هفت میلیون تا الان خرجم کرده چهل روز دیگ انتقال جنین انجام میشه حتا صدخوردی هست توی کانال های تلگرام خواهردیگم رحم اجاره ای شد برج سه زایمان کرد ۱۲۰میلیون دادن ماهانه سه