2777
2789
عنوان

تو کوپه قطار با دوتا آقاممم😨😨🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 15078 بازدید | 270 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهااا خب خوبه خستگیت در رفت الان در چه حالی؟رفتی پایین ؟

الان دوباره باز خوابم میاد🤣🤣🤣ی مرده دیگ هم اضافه شد..

شدن ۳ تا مرد.. ولی خدایی باشخصیتن اصلا کاری ندارن

خدایا شکرت بابت حال خوب 
الان دوباره باز خوابم میاد🤣🤣🤣ی مرده دیگ هم اضافه شد..شدن ۳ تا مرد.. ولی خدایی باشخصیتن اصلا کاری ...

شوخییی نکنننن شدن 3 تا؟ خخخخ قشنگ محاصره شدیاا به نظرم دیگه نرو پایین خطریه

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

شوخییی نکنننن شدن 3 تا؟ خخخخ قشنگ محاصره شدیاا به نظرم دیگه نرو پایین خطریه

🤣🤣🤣ن بابا بیچاره خوبن کل راهو خواب بودم تازه دوباره از خواب بیدار شدم یکساعت دیگ میرسم..لعنتی قطار از بس تکون میخوره باز دستشویی دارم

خدایا شکرت بابت حال خوب 
الان یکی از اون مرداکه تو نی نی سایتم هست برات کامنت میذاره نترس بابا کاریت نداریم

والا نمی‌ترسم وسط ۳ تا مرد از صبح خوابم🤣🤣🤣

خدایا شکرت بابت حال خوب 
🤣🤣🤣ن بابا بیچاره خوبن کل راهو خواب بودم تازه دوباره از خواب بیدار شدم یکساعت دیگ میرسم..لعنتی قطا ...

آی دقیقا بدی قطار اینه که سریع دستشویی میاد هوا سرد هم باشه دیگه بدتر

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

وای اسی چه دل و جراتی داری 

بلند شو برو جاتو عوض کن 

نمیترسی بیان سمتت؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
قربونت، والا کلی راهه دور از جون دوستان و شما، همه که آدم حسابی نیستن یکی یه غلط اضافی می‌کرد آبروری ...

خوش به حالت واقعا عجب جسوری و پرو یی ،  من احمق انقدر خجالتیم هر بلایی سرم بیارن حرف نمی زنم یک تا پیک بزن جسور بودن و پرو بودن رو یاد بده والا ثواب داره 😁😞