2777
2789
عنوان

سینه دادن به بچه مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 52 پست
نشنیده بودم امتحان میکنم چجوریه؟منو فقط گفتم ای وی اف اگه جواب بده که اونم بخاطر گوارش ممنوعیت داره

توی اینترنت هست توی اینستا بزن میاد خیلی خوبه اره الان همین خانمه چهل خورده بندخدا میگه خواهرم از خداش بود رحم اجاره ای من شه چون سنش بالا قبول نمی کنه خودشم چن بار باردار شد سقط شد حال وی اف انجام داد دیگ گفتن رحمت بدرد نمیخوره من با همین خانمه توی چت آشنا شدم همینجوری الکی الکی 

بیزارم ازت زندگی..... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سخته بازم اما

ای خواهر چیکار کنم خانوادشوهرم میلیار همه ب اسم جفت پسرهاش کرد ب شوهرم هیچی ندادن دلم برای دخترم میسوزد دوست دارم بهترینا داشته باشع

بیزارم ازت زندگی..... 
دوستم صمیمیه باهام شاید میخواسته منی که بچه ندارمم تجربه کنم نمیدونم

ولی بنظرم دوستت درحقت بدی کرده چرا تو رو تواین وضعیت قرار داده که الان اینجوری اشفته بشی حقم‌داری