من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مادرم به خاطر اینکه زندگیش خراب نشه و طرز تفکرای سنتی از بابام جدا نشد و خودش رفت سر کار ...بابام ولی یه دیوونه به تمام معنا بود که زندگیرو برامون زهر مار کرده بودمتاسفانه این موضوع رو اعصاب هممون تاثیر گذاشته .الان چن وقتیه از پیشمون رفته یه جای دیگه زندگی میکنه خداروشکر
اما من فکر میکنم ژنتیکش توی من و برادرام هست و ماهم نه به اندازه اون اما هرکدوم یه اختلالایی داریم
دوران کنکور بخاطر یه دعوای لفظی با همکلاسیم که اتقدر مهم نبود ،دیگه نتونستم ادامه بدم و درس بخونم ...باورتون میشه به خاطر همین موضوع مسخره دیگه ادامه ندادم؟
تا کتابو باز میکردم حرفای دوستم میومد تو ذهنم 😓اصلا اونقدرا هم مهم نبوداا ولی از ذهن من پاک نمیشد