2777
2789
عنوان

یک هفتس با شوهرم قهرم بخاطر تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 30 پست

خب نمیدونم چرا اینکارو میکنی بدتر اینکه استوری میزاری

یه فکر جدید بکن برین رستوران..مردا ابنقد مشغله دارن روز زن و تولد و تاریخ عقد و عروسی رو دیگه یادشون نمیمونه..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزی هم بگم تا وفتی گیر بدی و قهر ودعوا راه بندازی اونم ناخودآگاه یه مقاوت توش ایجاد میشه..سعی کن رهاش کنی

کتاب رازهایی درباره مردان نوشته باربارا دی آنجلیس شاید کمکت کنه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خب نمیدونم چرا اینکارو میکنی بدتر اینکه استوری میزارییه فکر جدید بکن برین رستوران..مردا ابنقد مشغله ...

اینا بهونس کسی ک برات ارزش قائل باشه در طول ۲۴ ساعت یک دقیقشو میزارع ک به طرفش پیام بده 

با همین حرفا ک سرش شلوغه مشغله داره خرج زندگی میده پررو شدن والا

وقتی میبینی اینجوریه مثل خودش باش شاید متوجه شد

خب مثل خودش شدم یک هفتس 

حرفم میزنه با اره نه جوایشو میدم مث خودش ک نیم ساعت براش یه چیزی و با ذوق تعریف میکنم اصلا نگامم نمیکنه چ برسه جواب بده

من ده ساله ازدواج کردم و شوهرم هنوزم عادت نکرده به روز زن و تولد🤣 مدلشون اینجوریه منم اوایل به دل میگرفتم قهر میکردم ولی الان عادت کردم بیخیال خودتو برا چیزای الکی ناراحت نکن اگه واقعا دوستت داره 

تو حق نداری به چیزهای منفی فکرکنی.... تو ازجنس خدایی وخدا سرشار از انرژی مثبته.    
من ده ساله ازدواج کردم و شوهرم هنوزم عادت نکرده به روز زن و تولد🤣 مدلشون اینجوریه منم اوایل به دل م ...

اخه من دوسدارم این چیزارو جشن بگیرم عکسی بگیریم حال و هوا ادم عوض بشه چ کنم انگار پیرمردیه با این رفتاراش افسردم کرده

اخه من دوسدارم این چیزارو جشن بگیرم عکسی بگیریم حال و هوا ادم عوض بشه چ کنم انگار پیرمردیه با این رف ...

بیخیال وقتی مدلش نیس خودتو پیر میکنی با غصه خوردن 

اره درست میگی ولی حق من این شوهر نبود

اگه مرد خوبی هست بیخیال مردای خیلی بدتر که دست بزن دارن و فحش میدن وخسیس و بددلم هستن داریم