2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

303 بازدید | 35 پست

من و کسی که دوسش دارم هم زمان باهم در یک زمان خواب مشترکی دیدیم

من خواب دیدم عروس شدم و داماد شخص دیگریه‌ و اون هم خواب دیده داماد شده و عروس من نیستم 

بعد از گذشت سه شب دوباره خواب میبینه که پدر بزرگش که فوت شده توی یه امامزاده بهش میگه که ازدواج با من مساوی با مرگه😔😔😔

یکساله در ارتباطیم‌. خانوادم هم در جریان و قرار بود بهمن ماه بیاد خواستگاری که اینطور شد

واقعا نمیدونم چیکار کنیم. خواب و خوراک ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم زنده هاشون سر راه سبز میشن نمیزارن

شانس تو دیگه مرده نمیزاره 

باز بگید مرده بی ازاره

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

دیگ باید قیدشو بزنی.وقتی همجین خوابی دیده ازدواج نکنید بهتره

با خودم میگم کاش حداقل توی یه مورد عدم تفاهم داشتیم تا یه جوری خودم رو قانع می‌کردم اما واقعا همه چیز عالی بوده تا الان و هیچ مشکلی نداشتیم.

با خودم میگم کاش حداقل توی یه مورد عدم تفاهم داشتیم تا یه جوری خودم رو قانع می‌کردم اما واقعا همه چی ...

طرف میگ تو خواب گفتن نباید ازدواج کنی با طرف بعد الان داری میگی تفاهم داریم باهم؟😐

منتظر چی هستی

طرف میگ تو خواب گفتن نباید ازدواج کنی با طرف بعد الان داری میگی تفاهم داریم باهم؟😐منتظر چی هستی

اخه فقط اون نبود. یه خواب رو همزمان دیدیم. بعدش دوباره خواب دیده خودش. بعد جوری هم هست که معمولا خواب هاش راسته برای همین نگران شدیم.