2777
2789
عنوان

ایا خوشی زد زیردلم الکی جداشدم یانه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 65 پست
ای بابا مردا تا کارشون راه نیافتاده همش چشم میگن و قوربونت صدقه میرم خرشون که از پل گذشت کار خودشونو ...

فرقش اینه نزدیک باشن یا خونه من همیشه پلاسن یا شوهرم همیشه میکشونن خونه خودشون و من تنها میشدم 

شاید سالها بعد که ما تمام جوونی مونو براشون گذاشتیم و پیر شدیم متوجه رفتاراشون بشن (خیلی دیدم اطرافم ...

به چه دردم. میخوره اگ تا اون موقع سکته نکردم نمردم😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرقش اینه نزدیک باشن یا خونه من همیشه پلاسن یا شوهرم همیشه میکشونن خونه خودشون و من تنها میشدم

وا شوهرت نباید می‌رفت نمی‌گفت من یه نفرو دارم تو خونه از صب تنها بوده بزار برم پیشش من که قاطی میگم 

خب پس طبیعی بوده من سخت گرفتم؟؟

نه عزیزم طبیعی نبود 

ملت دوست دارن توو سری خور و تحت ظلم باشن و شرایط داغون خودشون رو با این حرفا که طبیعیه و... توجیه میکنن 

یکی کتک خوردن رو میپذیره و میگه عیب نداره 

یکی حتی توهین رو هم نمیپذیره

بستگی به سبک زندگی، احترامی که برای خودت قائلی و خونواده ای که تووش بزرگ شدی داره

اصلا خودت رو مقایسه نکن و مطمین باش رفتار غیرانسانی هرگز طبیعی نیست، شاید رایج باشه اما طبیعی نیست 

حتما خیلی اصرار کرد بهت ک برگرد چی شد دوباره ازدواج کردید

در اصل طلاق پروسه سختیه مثلا باید خیلی قوی باشی چون یه مدت که میگذره کم کم تنفرت کم میشه اروم میشه بعد شروع می‌کنی به مرور خاطرات و دلتنگی و اونم اون موقعه ها اومد گفت قول میده دیگه اینطوری نباشه یه صفحه جدید منم گفتم چی بهتر از اینکه زندگی خودمو ادامه بدم تا اینکه یه زندگی دیگه بسازم

وا شوهرت نباید می‌رفت نمی‌گفت من یه نفرو دارم تو خونه از صب تنها بوده بزار برم پیشش من که قاطی میگم

همسرمن سیاست نداشت تو دورانی ک اقدام کردم برا طلاق و خونش بودم رفت پیش خانوادش بااینکه میشد خودش اصلاح کنه و بمونه پیشم درسته؟؟