2777
2789
عنوان

شوهرم با یه شمارش

138 بازدید | 13 پست

تلگرام رو داره

الانم با یکی دیگ از شمارش اومده

و نیم ساعته آنلاینه

دلم میخاد یه چیزی بهش بگم

چی بگم؟؟؟؟ 

آخه میخام بدونم نیم ساعته چرا انلاینه!!!!! 

ولی نمیتونم رک بگم

چی بگم بنظرتون؟ 

ب فرض هرچی بگی فکر کردی اون چی میگع؟ یا میگه با دوستم حرف زدم یا میگع کانال گردی کردم و بهت برچسب شکاک بودن میزنه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فعلا به روش نیار اگه این کارش تکرار داشت و مطمئن شدی که داره کار خلاف میلتو انجام میده بگو

بعدم یادت باشه میتونی گیر بدی و خدایی نکرده دزدکی ی برنامه دیگه نصب کنه 

پس فعلا بزار جلو چشم خودت علنی باشه تا وقتی که مطمئن شدی 

چیزی نگمحتی ب شوخی نگم خوش اومدی یا فلان؟؟

نه عزیزم 

بنظر من خیلی از خانومای نی نی سایت خیلیییییییییییییی سخت میگیرن و رو چیزای کوچیک زوم میشن .....

زندگی رو به کام خودتون و ایشون تلخ نکنید

کلا منی ک خیانت دیدم اگه کسی مدت زیاد آنلاین باشه میگم داره خیانت می‌کنه بدون شک

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂