2777
2789
عنوان

ایا خوشی زد زیردلم الکی جداشدم یانه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 65 پست
اکثرا پس تحمل میکنن

من برا پدر مادرش واقعا کاری ندارم حتی اگ خودش براشون بکشه بلاخره خودمم پدر مادر دارم درک میکنم ولی برا خواهر برادر هاش بخواد زیادی وقت بزاره نه دیگه کوتاه نمیام 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج که میکنن یادشون میفته رابطه پسر و مادری رو پررنگ کننحالا اینقدر دنبال خانوادشونن وقتی سختی دا ...

وای دقیقا مشکل منم این بود تاوقتی ندار وبی پول بود خانوادش محلش ندادن جالبه بعدا نزدیکش شدن

جداشدم

امید وارم یه زندگی با آرامش و پر محبت و احترام و خوشی نصیبت بشه به زودی ، دیگه غصه نخور کارهایی که بهش علاقه داری را انجام بده سر خودت را گرم کن به نظرم یه مسافرت مشهد برو حالت خوب بشه بعدم بیا و دوباره برای یه زندگی بهتر تلاش کن دنیا به آخر نرسیده عزیزم هنوز کلی اتفاق خوب تو دنیا قرار برات رقم بخوره نگران نباش همه چیز زود درست میشه... 

ازدواج که میکنن یادشون میفته رابطه پسر و مادری رو پررنگ کننحالا اینقدر دنبال خانوادشونن وقتی سختی دا ...

اره بخدا 1 ماه کرونا کرفت چون بچه کوچبک داشتم رفتم خونه بابام بچهام مربض نشن  خونه مون کوچه پستی خونه پدر شوهرم خدا شاهد این مدت ی سوپ مادر و خواهراش براش نیاوردن  من باید غذا با اژانس براش میفرستادم. بیجاره مامانم میپخت

اخرشم همون خواهرهاش هم جای من نمیده خودش براشون میکشه اگ اسمشون بیاد

بارهااا گفتم مادرت نیاری نزدیکمون گفت نه ولی دروغ گفت بهم

ای بابا مردا تا کارشون راه نیافتاده همش چشم میگن و قوربونت صدقه میرم خرشون که از پل گذشت کار خودشونو میکنن  ولی اگه دخالت میکردن تو زندگیت نزدیک و دورش برات چه فرقی داشت نزدیک بود تو خونت دخالت میکرد دور بود با تلفن فرقش به تو چی بود بند خدا 

اره بخدا 1 ماه کرونا کرفت چون بچه کوچبک داشتم رفتم خونه بابام بچهام مربض نشن خونه مون کوچه پستی خون ...

شاید سالها بعد که ما تمام جوونی مونو براشون گذاشتیم و پیر شدیم 

متوجه رفتاراشون بشن (خیلی دیدم اطرافم شوهر ها بعدا متوجه شدن )

ممنون خدا برای همه خوب بسازه ولی خاطرات و وابستگی سخته

بچه داری؟؟ اگ بچه داری کاش یکم صبور تر بودی بالاخره  پدر مادر ک همیشه زنده نیستن  شما هم وقتی زیاد اسمشون بیاری اون خساس میشه فمر میکنه باهاشون دشمنی چیزی داری بدتر لج میکنه