من تو شهری زدگی میکنم ک اکثرا قد بلند هستن طرفای غرب و جنوب دیگ خودتون میدونید،اما وقتی میرم مسافرت باااارهااا پیش اومده زول میزنن ب آدم حتی دیدم پلیسا دارن باهم صحبت میکنن اونی ک پشتش ب منه برمیگرده نگام میکنع،حالا من اصن خیلیییی قد بلندم نیستم،۱۷۱با لژ شاید۱۷۵_۶ بشم چاق ام نیستم ولس نمیدونم چی تو مغز آدما میگزره اون موقع ک خیره میشن
دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم معمولی رو منظور بدی نداشتم که . منظورم این بود غیر عادی نیستی که بخاطر اون نگاهت کنن . معمولا آدما به چیزای عجیب خیره میشن که گفتم قدت عادیه دراز نیست