2777
2789
عنوان

وقتی یه دختر قد بلند میبینید چه فکری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 54 پست
گفتم ک سمت غرب هستم اکثرا مردم بلندن، مسافرت ک میرم میگممن نگفتم مشکل دارم،ایراددارم یا زشتم،میگم وق ...

عزیزم قد بلندی که جلب توجه کنه بالای ۱۸۰ هست. اونم نه مثبت، منفی. واسه مردا بیشتر قد بلند امتیازه. بین خانوما اتفاقا تو همه‌چیز محدودترشون میکنه.

اگه همه شهرتون قد بلندن، پس چرا واسه خودت و اونایی که نگات میکنن عادی نشده؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا چرا بدت میاد :/ خودت تاپیک زدی سوال کردی جوابت و دادم .منظورم اینه که اگه نگاهت میکنن برا قدت نیس ...

کجای حرفم توهین کردم ک میگی بدم اومده؟ خودم نوشتم اصن خیلی قد بلند نیستم با لژ میشم ۱۷۶ میگی معمولی هستی که

حالت خوبه؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
عزیزم قد بلندی که جلب توجه کنه بالای ۱۸۰ هست. اونم نه مثبت، منفی. واسه مردا بیشتر قد بلند امتیازه. ب ...

عجب ،نوشتم شهر دیگ 

باز اومدی میگی چرا برا مردمتون عادی نشده ...اوکی 😑

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
کجای حرفم توهین کردم ک میگی بدم اومده؟ خودم نوشتم اصن خیلی قد بلند نیستم با لژ میشم ۱۷۶ میگی معمولی ...

گفتی مگه غیر این گفتم بنظرم عصبانی اومدی.

منم معمولی رو منظور بدی نداشتم که . منظورم این بود غیر عادی نیستی که بخاطر اون نگاهت کنن . معمولا آدما به چیزای عجیب خیره میشن که گفتم قدت عادیه دراز نیست

گفتی مگه غیر این گفتم بنظرم عصبانی اومدی.منم معمولی رو منظور بدی نداشتم که . منظورم این بود غیر عادی ...

متوحه ام، تو اون شهر هرچی تو بازار بودم فقط شاید سرجمع ۳تفر مث خودم دیدم

اگ کسی ام اهل بیرون رفتن باشه کاملا متوجه میشه دخترو پسر چقدر کوچولو شدن حالا به عده فک میکنن هلند زندگی میکنن ۱۸۰ بلند محسوب میشه براشون

من قفل میکنم ک دعوا نشه یوقت قد من تو چشم بعضیا نره