2777
2789
عنوان

وقتی یه دختر قد بلند میبینید چه فکری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 54 پست
گفتم ک پاشنه میپوشم تا ۱۷۶ میرم پس چجوری از پسراهم بلند ترم اگ معمولی امقیافم ایرادی نداره

خب پاشنه بلند نپوش تو قدت خوبه دیگه چرا پاشنه میپوشی

به نظرم قدت عالیه قد خوب برای دختر بین ۱۷۰ تا۱۷۵ عالیه که قد بلنده ولی بیشتر واقعا قشنگ نیس 

خب پس مشکل از خودته که کفش پاشنه بلندم میپوشی. احتمالا به کفشات نگاه میکنن

مشکل 😂باشه شما راحت باش 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پاشنه بلند نپوش تو قدت خوبه دیگه چرا پاشنه میپوشیبه نظرم قدت عالیه قد خوب برای دختر بین ۱۷۰ تا۱۷۵ ...

مگ‌دست منع الان بوت لژ داره یا کتونی رانینگ لژ داره 

کمر درد میگیرم با پاشنه تخت

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
زیادم بلند نیستی که معمولی هستی

من غیر از این گفتم؟

شاید شهر شما اینجوریه. احتمالا پسراتونم بلند نباشن. ازدواج سخت میشه اینجوری

گفتم ک سمت غرب هستم اکثرا مردم بلندن، مسافرت ک میرم میگم

من نگفتم مشکل دارم،ایراددارم یا زشتم،میگم وقتی قد بلند میبینن ممکنه چی تو ذهنشون بگن

من خودم ۱۷۵ هستم ولی احساس دراز بودن ندارم . معمولی رو به قد بلندم بنظر خودم

۱۸۰ ام بوودی نباید ب خودت میگفتی دراز😐

من به پاهاش فک میکنم که بدون شلوار چقد درازن😂

قد بلند بدنساز ببینی میگی جون پاها و چی ساخته