من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هرچی بگی،من بدترشو ندید و نشنیده میگم تجربه کردم.از ۱۱سالگی مسئولیت زندگی و خواهرامو به دوش کشیدم از ...
حس میکنم این دنیا خیلی نامرده مردما نامردن چه بلاها که میتوننن سر آدم بیارن ... عزیزم هر کار بگی کردم درست نشده باید چیکار کنم نه میتونم تحمل کنم نه توان تغییر دادنشو دارم اصلا دست من نیست برای همین فقط به مرگ فکر میکنم
عزیز دلم... بگو چی اینقدر اذیتت میکنه و بهم ریختت شاید ی موضوعی که خودت خیلی واسه خودت بزرگش کردی خش ...
پشت سر هم مشکل برام پیش میاد و هرکاری هم میکنم حل نمیشه تازه بدترم میشه یه مشکل دیگه از توش میزنه بیرون میخوام درستش کنم ولی هیچی به خوبی پیش نمیره راه حلی پیدا نمیکنم واسش امشبم میون اینهمه مشکل با همسرم دعوا کردیم خیلی دلمو شیکست یه چیزی رو دلم سنگینی میکنه واسه همین فکر میکنم تنها راهم مرگه...💔
پشت سر هم مشکل برام پیش میاد و هرکاری هم میکنم حل نمیشه تازه بدترم میشه یه مشکل دیگه از توش میزنه بی ...
قربون دلت خاهر.. صبور باش به دل نگیر روزگارش خیلی عجیبه ما زنا و دخترا انگاری باید زیادی صبور باشیم و سفت باشیم که دووم بیاریم 🙃 قوی باش خدا جبران میکنه بلاخره باخت نده به این راحتیا خشگله