2777
2789
میدونی من آدم نا امیدی نبودم من خیلی خوشحال بودم من خیلی ذوق داشتم من خیلی امیدوارم بودم ولی تو امید ...

عزیز دلم... بگو چی اینقدر اذیتت میکنه و بهم ریختت شاید ی موضوعی که خودت خیلی واسه خودت بزرگش کردی خشگلم 🥺

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
هعییییییی عزیزم امیدوارم خدا کمکت منم این حسو دارم دقیقا😢

شاید باورتون نشه ولی من ی بار تو 18 سالگی رگ دست چپم زدم ولی الان نمیتونم چرا اینقدر بز دل شدم خاک تو سرم...

دیگه عزیزم کارمن از کمک و این حرفا گذشته اگه قرار ب درست شدن بود باید تا الان همه چی درست میشد ولی افسوس...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی بگی،من بدترشو ندید و نشنیده میگم تجربه کردم.از ۱۱سالگی مسئولیت زندگی و خواهرامو به دوش کشیدم از ...

حس میکنم این دنیا خیلی نامرده مردما نامردن چه بلاها که میتوننن سر آدم بیارن ... عزیزم هر کار بگی کردم درست نشده باید چیکار کنم نه میتونم تحمل کنم نه توان تغییر دادنشو دارم اصلا دست من نیست برای همین فقط به مرگ فکر میکنم 

شاید باورتون نشه ولی من ی بار تو 18 سالگی رگ دست چپم زدم ولی الان نمیتونم چرا اینقدر بز دل شدم خاک ت ...

هعییییییی چقد سخته زندگی خیلی سخته امیدوارم خدا برات بخواد...من یه چیزی رو دلم خیلی سنگینی میکنه حس میکنم باید بمیرم ...فکر می‌کنم مرگ تنها راهشه 💔

عزیز دلم... بگو چی اینقدر اذیتت میکنه و بهم ریختت شاید ی موضوعی که خودت خیلی واسه خودت بزرگش کردی خش ...

پشت سر هم مشکل برام پیش میاد و هرکاری هم میکنم حل نمیشه تازه بدترم میشه یه مشکل دیگه از توش میزنه بیرون میخوام درستش کنم ولی هیچی به خوبی پیش نمیره راه حلی پیدا نمیکنم واسش امشبم میون اینهمه مشکل با همسرم دعوا کردیم خیلی دلمو  شیکست یه چیزی رو دلم سنگینی میکنه واسه همین فکر میکنم تنها راهم مرگه...💔

کاش خدا بخواد میدونی به یه نتیجه رسیدم که باید خدا بخواد اون نخواد نمیشه هیشکسو ندارم دلم خیلی شکسته ...

الهی بمیرم برات من ب معنای واقعی کسیو ندارم ینی توام مث من بی کسی...اره خوب فهمیدی فقط باید خودش بخاد ک همه چی جفتو جور شه

الهی بمیرم برات من ب معنای واقعی کسیو ندارم ینی توام مث من بی کسی...اره خوب فهمیدی فقط باید خودش بخا ...

خدا نکنه عزیزم فک کن کن وسط  اینهمه مشکل و حال بدیا امشبم با شوهرم دعوا کردیم خیلی دلمو شیکوند خیلی ...💔حرفای بدی بهم زد که اصلا انتظارشو نداشتم 

خدا نکنه عزیزم فک کن کن وسط اینهمه مشکل و حال بدیا امشبم با شوهرم دعوا کردیم خیلی دلمو شیکوند خیلی ...

خب باز خدا رو شکر تو باز کسیو داری گلم ک نگران حالت باشع شوهر تو چی بگم ک خودمم از زخم زبون شوهر عوضیم در امون نیستم 

پشت سر هم مشکل برام پیش میاد و هرکاری هم میکنم حل نمیشه تازه بدترم میشه یه مشکل دیگه از توش میزنه بی ...

قربون دلت خاهر.. صبور باش به دل نگیر روزگارش خیلی عجیبه ما زنا و دخترا انگاری باید زیادی صبور باشیم و سفت باشیم که دووم بیاریم 🙃 قوی باش خدا جبران میکنه بلاخره باخت نده به این راحتیا خشگله 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
قربون دلت خاهر.. صبور باش به دل نگیر روزگارش خیلی عجیبه ما زنا و دخترا انگاری باید زیادی صبور باشیم ...

میدونی از خدا انتظار نداشتم بخدا انصاف نیست خیلی چیزا انصاف نیست ...😞

خب باز خدا رو شکر تو باز کسیو داری گلم ک نگران حالت باشع شوهر تو چی بگم ک خودمم از زخم زبون شوهر عوض ...

نه باور کن هیشکس به فکر من نیست باورت میشه هیشکس حتی یه ذره درک نمیکنه که چه سختی دارم تحمل میکنم ...