2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توام چیزی اذییتت میکنه ینی چیزی باعث شده که این فکرو کنی؟

من هیچکسو تو این دنیا غیر از ی دختر 8 ساله ندارم اونم ک با شوهر سابقم زندگی میکنع ..خیلی از دست شوهر فعلیم میکشم بخدا امشب آنقدر دلمو شکسته ک قلبم سنگین میزنع و دست چپم سنگین شده...من برای هیچکس اهمیت ندارم ینی وجود خارجی ندارم پس چرا باید زنده باشم

بخدا هممون خسته میشیم... ولی خودکشی راه درستی نیست الان دقیقا ترو چی اذیت میکنه

بخدا من آدم ضعیفی نیستم همیشه هم میگفتم ادم باید دووم بیاره تحمل کنه صبر داشته باشه ولی دیگه تحمل ندارم خیلی دارم اذییت میشم جوری که زندگی کردن برام سخت شده...حتی نفس کشیدن  💔 

بخدا من آدم ضعیفی نیستم همیشه هم میگفتم ادم باید دووم بیاره تحمل کنه صبر داشته باشه ولی دیگه تحمل ند ...

اخی عزیزم 🥺.. خودمم بعضی وقتا حتی بیدار شدن رومخمه اینقدر بی حوصله میشم و خسته ولی چیکار میشه کرد جز صبر کردن و اینکه امید داشته باشیم :) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیزم میدونی با همین سنم چیا که نکشیدم هی گفتم میگذره خیلی دارم اذییت میشم دیگه

هرچی بگی،من بدترشو ندید و نشنیده میگم تجربه کردم.

از ۱۱سالگی مسئولیت زندگی و خواهرامو به دوش کشیدم از بچگی با رنج و بیماری بزرگ شدم و خیلی مسائل دیگه.مردن یه لحظه است و تمام .زندگی کن دلیل داره بودنت تو این دنیا بشین فکر کن چه کارایی ازت برمیاد تو میتونی 

کاربری دسته منو خواهرمه
اخی عزیزم 🥺.. خودمم بعضی وقتا حتی بیدار شدن رومخمه اینقدر بی حوصله میشم و خسته ولی چیکار میشه کرد ج ...

میدونی من آدم نا امیدی نبودم من خیلی خوشحال بودم من خیلی ذوق داشتم من خیلی امیدوارم بودم ولی تو امیدوار ترین لحظات زندگیم یه چیزایی برام پیش اومده که باعث ناامیدم شده باعث شده کم بیارم دیگه الان حتی یادم رفته که منم یه زمانی خوشحال بودم امید داشتم ذوق داشتم  باورت میشه 😭💔