2777
2789
عنوان

اثرانگشت کیه این یعنی

115 بازدید | 25 پست

میگم اثر انگشت گوشی هستا 

تو اثرانگشت گوشی شوهرم ۳ تا اثرانگشت ثبته 

یکیش خودمم یکیشم خودش اون یکی کیه؟🙄🤨

میترسمم ازش بپرسم بحث کشیده بشه به اینکه اخه میخوای کی باشه؟ شکاکی و فلان؟

حوصله دعوااام ندارم 

به نظرتون بپرسم؟

یعنی یه انگشتای دیگه ی خودشه؟یا انگشت دیگه ی من؟

حافظمم اصلا یاری نمیکنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگشت دیگه ی خودش

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

من خودم رو گوشیم فک کنم پنج تا انگشتمو گذاشتم بازی میکردم سرگرم میشدم همین طوری میذاشتم😂

🤣🤣

من نمیدونم چرا اثرانگشتما گوشیا باز نمیکنن خیلی عجیبه نه گوشی خودم نه گوشی شوهرم 

فیس گذاشتم ازبس باز نمیکنه اعصابمو خورد میکنه 

شوهرم میگفت یه انگشت دیگتو بزار خب ولی من امتحان نکردم تاحالا 

ولی شصتمو اصلا باز نمیکنه نمیدونم چرا🤣🤣🤣🤣

اخه چرا باید انگشت دیگشم بزاره؟همیشه دیدم فقط با شصت باز میکنه فقط

خب گاهی پیش میاد دستت کثیفه یا گیره نیازه با یه انگشت دیگه ام فعال باشه ..من اینطوری فکر میکنم

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

منو همسرم رمز گوشی همو نداریم (البته مال اونو به یه طریقی فهمیدم)ولی گوشی مخفیم هنوز اثر انگشت اکسمم ...

یا خدا همسر داری!

گوشی مخفی هم داری که با اثر انگشت اکست باز میشه؟

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

یا خدا همسر داری!گوشی مخفی هم داری که با اثر انگشت اکست باز میشه؟

اینجوری نیست قضیه گوشی رو وقتی با اکسم بودم برام خریده بود سیمکارت هم دو تا شبیه هم گرفته بودیم از اول تنظیمات با انگشت هر دو تامون بود دیگه قضیه مال قبل ازدواج حتی قبل آشنایی با همسرمه 

کاش تو اینجا بودی 💔