2777
2789
عنوان

شوهرم توبه کرده اومدم خونه حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 88 پست
نمیزنه اون بدجور زرنگه عوضی می‌دونم جالب هغی می‌خوام حرف نزنم اون عادی رفتار می‌کنه میگ مگ چیشده

اینجور آدمی پشیمون نیس..طلاقتچ بگیر دختر مستقل شو

خانوادتم پشتت نبودن خودت زندگیتو بساز..گیریم گف خیانت نمیکنم دور ازجونت زگیلی ایدزی گرفتی چی

نمیزنه اون بدجور زرنگه عوضی می‌دونم جالب هغی می‌خوام حرف نزنم اون عادی رفتار می‌کنه میگ مگ چیشده

پول ازش بگیر همون پولها میدونی در اینو میتونی طلای از آخر خونه ای چیزی بخری

بیزارم ازت زندگی..... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس منم همینو میگم 😭😭😭😭بخدا من خدازدع همش بیست ساله پدرم طلاقم نمیگیره لعنت ب هممون چیکار کنم بچه ...

فقط ازش پول بگیر ک بتونی یه خونه ای بخری

بیزارم ازت زندگی..... 
قدرش بدون کاش مال من با توبه ک کرده آدم بشه

قفلش کن یه خواهردیگم رفت دعا نویسی شوهرش زن باز بود شوهرشو قفل کرد فقط خواهرم یعنی ب یه زن نگاه نمیکنه

بیزارم ازت زندگی..... 
نمیشه سر درآورد..اولین باره میری؟

قبلاً منت کشی نمی‌کرد پروو بود اما این دفعه آمد خانه پدرم خجالت می‌کشید جلو بقیه بیاد تو اتاق باهم حرف زدیم بابام رف ی عالمه حرف زدنش اما نرفتم بار دوم اومد دم در با ماشین ی ساعت باهام حرف میزد 

😐
مگ چقدر میده ک بتونم ی خونه بخرم لعنتی هنوز برا ماهم خونه نخریده کار می‌کنه و سرمایه گذاری

ازش دزدی کن بگو مخام لباس بخرم دورع بهش بگو مثل خودش وقتی بگیری واس اون جن ده ها خرج نمیکنه

بیزارم ازت زندگی..... 
قبلاً منت کشی نمی‌کرد پروو بود اما این دفعه آمد خانه پدرم خجالت می‌کشید جلو بقیه بیاد تو اتاق باهم ح ...

شاید آدم شده ک بعیده ولی بهش بگو واسه اینکه بهت اعتماد کنم یه کاری باید کنی دلمو ب دست بیاری..یه چند وقت رابطه نداشته باشیم ببینم میری سمت اینکارا یا نه..بگو من هیچی کم نذاشتم برات ک این کارو در حقم کنی..مطمئنی رابطه نداشته؟