همیشه خیانت میکرد هیچ وقت پشیمون نبود دست از پا درازتر بود و منو آشتی میداد اما ایندفعه بدجور پشیمون بود مث چییی توبه کرد من گفتم اخه تو هرکار میکنی کوچک تمرین غلط من خبر میشم چرا بازم ادامه میدی میگ دیگ نمیدم خدا دوستم ک تو خبر سدی جای دیگ آبروم نرفت و فلاااااان خیلی پشیمونه ب قول خودش خیلی مغروره شوهرم تا حالا از این حرفا نمیزده اصن میدونم توبه گرگ مرگه حالا قرار بود ک ما
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
قبلاً منت کشی نمیکرد پروو بود اما این دفعه آمد خانه پدرم خجالت میکشید جلو بقیه بیاد تو اتاق باهم حرف زدیم بابام رف ی عالمه حرف زدنش اما نرفتم بار دوم اومد دم در با ماشین ی ساعت باهام حرف میزد
قبلاً منت کشی نمیکرد پروو بود اما این دفعه آمد خانه پدرم خجالت میکشید جلو بقیه بیاد تو اتاق باهم ح ...
شاید آدم شده ک بعیده ولی بهش بگو واسه اینکه بهت اعتماد کنم یه کاری باید کنی دلمو ب دست بیاری..یه چند وقت رابطه نداشته باشیم ببینم میری سمت اینکارا یا نه..بگو من هیچی کم نذاشتم برات ک این کارو در حقم کنی..مطمئنی رابطه نداشته؟