2777
2789
عنوان

شوهرم توبه کرده اومدم خونه حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کندشون بنظرت دوباره شروع میکنه؟ بهش گفتم تو ک هر گوه بخوری من میفهمم این دفعه کاری کنی سکته ...

اره مرد خیانت کار همینه حسم میگه باز شوهرت خیانت میکنه اونا نقشه ک تو برگردی مردها خوب نقش بازی میکنه ما خانوم ها سادیم

بیزارم ازت زندگی..... 
واییی چطور تحمل میکنی من بودم میکشمتمش چ دلی داری

اون پرو پرو اومده منو چاخان و خر می‌کنه می‌خنده همه چیو مسخره می‌کنه میگ هر هر تو برای ج نده های شهر خودت بکش من میگم دردم تویی ن اونا 

😐
واقعاا وقتی همه چی داری چرا خیانت..گیریم ک شریک زندگیت یه پوئن منفی داره اصلا تعهد چی میشه

نه کلا میگم که مشکل دارن وگرنه دیگه خیانت با ینفر حتی میگه چندین تا دوست دختر داشته پس این اسمش یچی دیگه هست 

چجوری رو ندم چیکار کنم بگو توروخدا کمکم کنید می‌دونم بازم می‌ره سراغشون

بگو خونه ای ماشینی بزنه ب نامت بگو تضمین میخام ک خیانت نکنی اگه این کار رو‌کنی میدونی ک از دستت میره حداقل این دلیلی باشه بر خیانت نکردنت..میترسم بگم رابطه داشته باش از زگیل و ایدز میترسم

اره مرد خیانت کار همینه حسم میگه باز شوهرت خیانت میکنه اونا نقشه ک تو برگردی مردها خوب نقش بازی میکن ...

حس منم همینو میگم 😭😭😭😭بخدا من خدازدع همش بیست ساله پدرم طلاقم نمیگیره لعنت ب هممون چیکار کنم بچه ها بهش گفتم طلاقم بده چیزی نمی‌خوام نداد خدا بکشتش 

😐
بگو خونه ای ماشینی بزنه ب نامت بگو تضمین میخام ک خیانت نکنی اگه این کار رو‌کنی میدونی ک از دستت میره ...

نمیزنه اون بدجور زرنگه عوضی می‌دونم جالب هغی می‌خوام حرف نزنم اون عادی رفتار می‌کنه میگ مگ چیشده

😐
اون پرو پرو اومده منو چاخان و خر می‌کنه می‌خنده همه چیو مسخره می‌کنه میگ هر هر تو برای ج نده های شهر ...

واییی من ک تحملشو ندارم خداروشکر شوهرم اهل خیانت نیست فقط چسبید ب کفترهاش صبح تا شب فقط کفتر سرکار 

بیزارم ازت زندگی.....