2777
2789
عنوان

وقتی پریودی و داداشت میزنت😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 34 پست
نه اینجوری نیستبه خیال خودش شوخی میکنه

خب پس خداروشکر

که حداقل ادمه بهشون بگو نکنه 

حالا فرض کن از همین نوعش تو خونه ماهم هست ولی بیشعور و بد ذات یعنی محکم میزنه از عمد که صدات در بیاد

از دعوا و درگیری خوششون میاد

مثلا با داداشش همش کتک کاری دارند 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمم عزیزم تحمل باید کنی ، یا بگی داداشات حسابش برسند البته اگر باعرصه انمن که داداشم بیغیرته هیچی ...

هوامو داره

همین شوخی ها خرکیش خیلی بدم میاد 

خون به دلم میکنه

دیروز رفته از رژ ها من زده به ناخن هاش مثلا لاکن 🤣😐

میدونه من رو رژ هام حساسم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

الان پسرها خوب میفهمن دخترها پریود میشن ،بهش بگو نزن دل درد دارم خودش متوجه میشه

دفعه قبلی بهش گفتم دلم درد میکنه شوخی مسخره نکن

گفت از بس میخوری🤣🤣🤣🤣

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

خب پس خداروشکرکه حداقل ادمه بهشون بگو نکنه حالا فرض کن از همین نوعش تو خونه ماهم هست ولی بیشعور و بد ...

نه این محکم نمیزنه 

ولی من وقتی پریودم راه رفتن هم برام سخته

خب پس اون نیاز داره یه دوست دختر داشته باشه که اینجور چیزا را درک کنه 😂😂😂

بچش

این را مادرتون باید بهش بگه که نزنه ،برادرهای من هر زمان میخواست این شوخی کنن مادر بهشون تاکید میکرد ...

کاملا درسته👌👌👌👌

میشه ی سوال شخصی بپرسم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
هوامو دارههمین شوخی ها خرکیش خیلی بدم میاد خون به دلم میکنهدیروز رفته از رژ ها من زده به ناخن هاش مث ...

منم با خواهرام خیلی شوخی میکردم الانم با شوهرم فک کنم اونام از دست من عاصی شدن😅

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نه اینجوری نیستبه خیال خودش شوخی میکنه

ببین از کسی که سرش اومده به تو نصیحت، تا بزرگ نشده، گنده بودنش مهم نیست چون ازت کوچیکتره فقط تا بزرگتر نشده جلوشو بگیر بزرگ شه دیگه هیچکدومتون کاری نمیتونید بکنید🥲💔