2777
2789
عنوان

شوهرم توبه کرده اومدم خونه حالا

831 بازدید | 88 پست

همیشه خیانت میکرد هیچ وقت پشیمون نبود دست از پا درازتر بود و منو آشتی میداد اما ایندفعه بدجور پشیمون بود مث چییی توبه کرد من گفتم اخه تو هرکار می‌کنی کوچک تمرین غلط من خبر میشم چرا بازم ادامه میدی میگ دیگ نمی‌دم خدا دوستم ک تو خبر سدی جای دیگ آبروم نرفت و فلاااااان خیلی پشیمونه ب قول خودش خیلی مغروره شوهرم تا حالا از این حرفا نمیزده اصن می‌دونم توبه گرگ مرگه حالا قرار بود ک ما 

😐

اومدیم خونه هر موقع خواستم سریع گوشی بده قبول کرد گفتم طلاق عاطفی چیزی نگفت الان ی هفته اومدم ازش جدا می‌خوابم 

شوهرم خیلیییییی گرمه لعنتی موندم با اون همه دوس دخترش ازم هفته سه بارو میخواست میگ رابطه نداشتم هه... حالا امشب هی سعی میکرد ب من بخوره می‌خندید و انگار دلش بد جور میخواست من م جدا می‌خوابم حالمم ازش بهم میخوره ولی فرصت اخره حالا میترسم بهش فشار بیاد دوباره بره سراغشون

😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومدیم خونه هر موقع خواستم سریع گوشی بده قبول کرد گفتم طلاق عاطفی چیزی نگفت الان ی هفته اومدم ازش جد ...

آنقدر شبا تیپ میزنم می‌خوابم لباس خواب عطر دوش میگیرم 

عوضی تا مغز استخوان منو سوزوندی ملیون ملیون برای دخترای معتاد ه رزه خرج می‌کرده بخدا ده تا بودن روانیم کرده باهاشون تو شهر دور می‌زده حتی ی بار رفیق متاهلشم برده 

😐

توی این هشت سال همیشه خیانت میکرد اما ی بارم نگف دوست داشتم و فلان اما ایندفعه گف گفتم پس آنقدر من بچم میخواستی چرا رفتی گف پشیمونم اشتباه کردم ال بله 

ولی من چ کنم از دل من بیرون نمیاد وقتی فکر میکنم با دختری قرار گذاشته بدنم آتیش میگیره

😐
درک نمیکنم اونایی ک خیانت میکنن رو

دقیقا شوهرم انقد دنبال آینده مون بود ک فکر نمی‌کردم برا کس دیگ خرج کنه شب روز ازم ماچ بغل می‌گرفت بخدا الان برا همین بدتر می‌سوزم انقد تامینت میکردم بازم تو کار خودت میکردی پس چرا سمت من میومدی

😐
آنقدر شبا تیپ میزنم می‌خوابم لباس خواب عطر دوش میگیرم عوضی تا مغز استخوان منو سوزوندی ملیون ملیون بر ...

شوهر خواهرم بهترین مرد اخلاقش بیسته ولی خیانت باز خیانت میکنه با زنا ک قیافه نداره میرها خواهرم اینقد خوشگل سفید اندامی هرچقد خواهرم قهر میکنه دوروز ادم میشه باز شزوع میکنه یوشکی چت میکنه با زنا ادم نمیشه مرو خیانت کار تازه قسم بچه هاشم میخوره

بیزارم ازت زندگی..... 
یا خدا اینکه شاه سمه😳بعد فرصت دوباره هم دادی؟کمه کمش ایدز رو شاخشه😑🌹

عوضی رو بخدا با ی دخترایی بوده ک اصن معلوم نیست پدر مادرشون کین شوهرم من ی آدم بیریختیع درسته پولداره بخدا بوی دهنش آدم می‌کشه موندم چطور باهاش قرار میزاشتن نگو ک پول می‌داده 

😐
دقیقا شوهرم انقد دنبال آینده مون بود ک فکر نمی‌کردم برا کس دیگ خرج کنه شب روز ازم ماچ بغل می‌گرفت بخ ...

چند وقت بهش رو نده ک فکر کنه هرموقه بخاد هستی..تو بیناموص همه چی در اختیارته دیگه چرا خیانت

اومدیم خونه هر موقع خواستم سریع گوشی بده قبول کرد گفتم طلاق عاطفی چیزی نگفت الان ی هفته اومدم ازش جد ...

واییی چطور تحمل میکنی من بودم میکشمتمش چ دلی داری 

بیزارم ازت زندگی..... 
دقیقا شوهرم انقد دنبال آینده مون بود ک فکر نمی‌کردم برا کس دیگ خرج کنه شب روز ازم ماچ بغل می‌گرفت بخ ...

پس حقیقته که میگن طرف با وجود همه چی بازم خیانت می‌کنه

انگار که این یه مشکل درونیه

شوهر خواهرم بهترین مرد اخلاقش بیسته ولی خیانت باز خیانت میکنه با زنا ک قیافه نداره میرها خواهرم اینق ...

خدا لعنت کندشون بنظرت دوباره شروع میکنه؟ 

بهش گفتم تو ک هر گوه بخوری من میفهمم این دفعه کاری کنی سکته میکنم خودتم رسوا میکنم ازت عکس دارم 

😐
عوضی رو بخدا با ی دخترایی بوده ک اصن معلوم نیست پدر مادرشون کین شوهرم من ی آدم بیریختیع درسته پولدار ...

اینقد از شوهرت پول بگیر ب خرج بنداز تا ادم شه

بیزارم ازت زندگی.....