داشتم یه کلیپ میدیدم از مردم ارمنستان مصاحبه کرده بودن که بین سه ژنرال ایرانی،روسی،آمریکایی کدومو میشناسن؟ همه بلا استثنا گفتن سردار و میشناسن🥲چقد ازش به نیکی یاد کردن...
خیلی دوسش دارم به نظرم برای ما دهه هفتادیا که چنگ ندیدیم،وطن دوستی جهاد و عزتمندی با سردار معنا میشه...
داغش همیشه تازه اس
۱:۲۰
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
ولی دلیل اصلیش اینه که ژنرال ایرانی بیشتر توی اخبار این منطقه بوده و تحولات اخیر اسمش وسط میومده
بخاطر همین شناخته شدی برای مردم منطقه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
افتخار میکنیم جای بازیگرای که با بازیشون ادم میکشن نیستم😂
عه؟اگر داعشی جماعت آدمه که والا ما راضی هستیم آدم نباشیم مبادا قاتی اینا حساب شیم.عزیز جان این دوره زمونه همه عالم و آدم انگلیسی بلدن.پاشو برو دو تا مستند خارجی ببین از همونجا که برای زدن امثال آقای سلیمانی ساخته شده هم ببین.بازم نمیتونی بخاطر اینکه با داعش جنگید بگی آدم کشته!!!جور دیگه ماست مالی میکنن قضیه رو.
قربونت برم سردار که حتی اسمت هم بعد چند سال کفتار و منافق و از آدم حسابی ووطن دوست، مشخص میکنه.
انقد که تاپیک چند روز پیش و به روز میکنن تا عقده های دلشونو خالی کنن و نمیتونن ساده بگذرن،بنازم به این همه بزرگی و شکوه🌱
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!