2777
2789
عنوان

چرا داغش هیچ وقت کم نمیشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 35 پست
باشه عزیزم من که بردار۱۷ سالم داوطلب تو جنگ تحمیلی شهید شده ما وطن دوست نیستیم شما وطن دوستیدموفق با ...

همنشین اولیا انبیا باشن، خیلی بهشون متوسل شو

شماهم موفق باشید

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
خیلی من باورنمیکنم آزاده و حقیقت جو باشی،ولی جذب ایشون نشی!اخلاصش هر روح جویای حق و بیدارمیکنه

من بعد خوابی که درموردشون دیدم واقعا از ته دل بهشون ایمان پیدا کردم

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در موردت رشته ت نه😂😂😂در مورد سردارهای گذشته ایران از جمله آریوبرزن و سورناو دل بسوزونی

مثل این میمونه درمورد همه مباحث تاریخ وشخصیتا تاپیک بزنم😒نیاز نمیبینم برای  اثبات حرفم به کاراگاه های سایت، زندگی و باورامو بریزم کف سایت

عزیزم شماهم تو تاپیکم نظر نده🌹

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
مثل این میمونه درمورد همه مباحث تاریخ وشخصیتا تاپیک بزنم😒نیاز نمیبینم برای اثبات حرفم به کاراگاه ه ...

متاسفانه نمیتونی تعیین تکلیف کنی کی نظر بده کی نظر نده😂

آهان فقط درمورد اشخاص خاص میتونی تاپیک بزنی 

فقط دیگه ادعای وطن دوستی و آگاهی به تاریخ کشور رو نکن

دیگه ریپلایتو باز نمیکنم

بای

متاسفانه نمیتونی تعیین تکلیف کنی کی نظر بده کی نظر نده😂آهان فقط درمورد اشخاص خاص میتونی تاپیک بزنی ...

به جهنم عزیزم که باز نمیکنی☺️

خیلی هم عالی