داشتم یه کلیپ میدیدم از مردم ارمنستان مصاحبه کرده بودن که بین سه ژنرال ایرانی،روسی،آمریکایی کدومو میشناسن؟ همه بلا استثنا گفتن سردار و میشناسن🥲چقد ازش به نیکی یاد کردن...
خیلی دوسش دارم به نظرم برای ما دهه هفتادیا که چنگ ندیدیم،وطن دوستی جهاد و عزتمندی با سردار معنا میشه...
داغش همیشه تازه اس
۱:۲۰
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
باشه عزیزم من که بردار۱۷ سالم داوطلب تو جنگ تحمیلی شهید شده ما وطن دوست نیستیم شما وطن دوستیدموفق با ...
همنشین اولیا انبیا باشن، خیلی بهشون متوسل شو
شماهم موفق باشید
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
در موردت رشته ت نه😂😂😂در مورد سردارهای گذشته ایران از جمله آریوبرزن و سورناو دل بسوزونی
مثل این میمونه درمورد همه مباحث تاریخ وشخصیتا تاپیک بزنم😒نیاز نمیبینم برای اثبات حرفم به کاراگاه های سایت، زندگی و باورامو بریزم کف سایت
عزیزم شماهم تو تاپیکم نظر نده🌹
متاسفانه نمیتونی تعیین تکلیف کنی کی نظر بده کی نظر نده😂آهان فقط درمورد اشخاص خاص میتونی تاپیک بزنی ...
به جهنم عزیزم که باز نمیکنی☺️
خیلی هم عالی