2777
2789

سلام مادرم عمل تنگی نخاع و دیسک داشت بین مهرهای ۳؛۴؛۵ 

بین ۵و ۴ استند و پین و سه و چهار و پنج کلا بین پلاتین هستن 

مهره ۵هم کج بوده شکستن صافش کردن 

الان پنج ماه کامل از عملش میگذره ولی از کمر به پایین هنوز احساس بیحسی و سنگینی داره و الان تو شش ماه هست ...

تو رو خدا یکی بهم بگه آیا تجربه ای داشتید در این زمینه و طبیعیه ؟؟؟باید چکار کرد !!! 

من اصلا نذاشتم کار کنه خیلی مراقبشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم آب درمانی میره ولی هنوز همینجوریه

سلام گلم

مادرتون الان حالشون چطوره

بی حسی جاشون کامل خوب شد

من ۷ ماهه جراحی سرخوردگی مهره کمر انجام ۴ تا پلاتین تو کمرم دارم، ،راه میرم پاهام احساس بی حسی و کوفتگی دارن

چقدر طول میکشه به زندگی عادی برگردم

سلام گلم مادرتون الان حالشون چطوره بی حسی جاشون کامل خوب شد من ۷ ماهه جراحی سرخوردگی مهره کمر ...

ببخشید چند وقت بعد عملت بیحسی پات از بین رفت؟ منم سه ماهه عمل کردم هر از چند گاهی حس میکنم بالا کمرمم بی حس میشه، دیسکم پاره شده بود، پا راستم بیحس شد، هنوزم بیحسی دارم میترسم خوب عمل نشده باشم با اینکه دکترم مطرحه

ببخشید چند وقت بعد عملت بیحسی پات از بین رفت؟ منم سه ماهه عمل کردم هر از چند گاهی حس میکنم بالا کم ...

من هنوز ۱۰ ماه بعد جراحی بیحسی پا دارم

خیلی اذیت میشم

وقتی میشینم رو مبل کمرم درد میکنه 

زندگی عادیم فعلا تا حدودی تعطیل شده

ببخشید چند وقت بعد عملت بیحسی پات از بین رفت؟ منم سه ماهه عمل کردم هر از چند گاهی حس میکنم بالا کم ...

عزیزم بی حسی پات خوب شد منم عمل کردم هنوز بی حسی هست سوزن سوزن میشه  

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
سلامنسبت به روزای اول جراحی بهتر خداروشکر

الحمدلله الان چندوقته عمل شدید و اینکه با پلاتین و پیچ و مهره بودید درسته؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون