2777
2789
عنوان

من دلم خیلی ازدواج میخواد تاحالا کسی اینطوری شده 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره ولی یکی ک عشقش خالصانه باشه خیلی میترسم دیگه خیلی احساس تنهایی میکنم اکار نصف قلبم خالیه یا انگا ...

اره منم اعتمادی ندارم زیاد اما خیلی احساس تنهایی میکنممممم

امیدوارم تافردا قبل امتحان نفری یه شوهر برامون پیدا شه🤣🤣🤣🤣

همه دستا بالااا 

الهی امییییین😂😂❤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

من چون جداشدم اینجوری شدم شوهر سابقم خیلی بد بود تو عقد جداشدم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
میدونی الان ذوقشو خیلی دارم 🥺

بخدا ک زوق نداره من از ۱۳ سالگی ازدواج کردم متولد ۸۰ ام دوتا بچه ام دارم نمیگم از زندگیم ناراضی نمیگم ازدواج بده نه منتها واسه زوق و این جور چیزا عجله نکن از هر قسمت زندگیت لذت ببر به خصوص از مجردیت گل🙃😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

ولی رو یکی کراشم چند وقته حیلی ب دلم نشسته دلم میخواد جذبش کنم ولی نمیتونم

ولی بازم میترسما فقط ب دلم نشسته😂😂

به قول عمم یه چابک سوار قابل گیرتون بیاد

نیست بخدا😂