2777
2789

چند وقت پیش داشت صحبت می‌کرد که یه نفر بهم گفته من برای  ایجاد رابطه قصدم جدیه این آقا هم گفته بود باید ببینم بعد تصمیم بگیرم طرف مقابلم قبول نکرده بود بره  ولی من امروز بعد مدتها درخواست این آقا رو قبول کردم بر خلاف خانواده دار بودن و قیافه موجه نا امیدم کرد داشتیم صحبت میکردیم برگشت گفت خانوادم خیلی در تلاشن من ازدواج کنم اما من همچین قصدی ندارم یا میگفت من بچه دوست دارم اما نه برای خودم  من بعد از مدتها بود از کسی خوشم اومد ه بود ولی اینجوری گفت  الان خیلی ناراحتم بنظرتون بهم پیام داد چی جواب بدم هر چند مشخصه مغرور ه احتمالا پیام نده اما اولای حرفاش گفت که یه سری از در خونه زدید بیرون با رفیقام داشتیم صحبت میکردیم شما رو دیدیم سکوت کردیم گفتیم چه دختر سر سنگینی همیشه خیال میکردم کسیو دارید همیشه میگفتم همچین شخصیتی غیر ممکنه با کسی نباشه الان نظرتون چیه اگه پیام داد باهاش ادامه بدم یا چی جوابشو بدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قصد ازدواج داره منتها با شما نه 

این جمله قصد ازدواج ندارم رو جدی بگیرید اگر هدف ازدواجه

آدما معیارهای خاصی تو ذهنشون دارن و طی زمان احتمالا معیاراشون عوض نشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

گفته قصد نداره دگ ادامه بدی سبک میشی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

همچین آدمی پیرت می‌کنه عزیزم

از همون اول برا خودت خط و نشون تعیین کن

و اوایل رابطه سخت گیری باش

الان گفته قصد من ازدواج نیست

پس قصد این آقا چی هست!

اگ دنبال رابطه‌ی ک فقط خوش بگذرونیم بازم این کیس مناسب نیست چون لحاظ کردین مغرور هستن 

از نظر روانی اذیت میشین