2777
2789
عنوان

من دلم خیلی ازدواج میخواد تاحالا کسی اینطوری شده 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 54 پست
باز من میگم تا قبل ۲۵ باید ازدواج کنم🤣به نظرم هم موردای بهتری هست هم طرحو میشه پیچوند😂

صلوات محمدی ختم کن خاهر جلو تو رو نمیشه گرفت دیگ 🤣🤣🤣

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورم عمم این بود که ما اسبیم، شوهرامون هم ما را می تازونن، اگه زن و شوهر با هم خوب باشن زندگی شون ...

درسته عزیزم🤭❤

ولی واقعا کم شدن کسایی ک مرد زندگی باشن همه ی مشت بچه سوسول خیانتکار 💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
نه دیگه اگه ازدواج کنیم کلا طرح نداریم، داریم؟ راستش زیاد اطلاعات ندارم فقط شنیدم😁

چرا عزیزم داریم یه سال وقت داری بخونی برای دستیاری نشدی باید طرح بری اگه قبول بشیم بعد دستیاری

خانواده من سمین ولی از کجا پیدا کنم🥲💔

اون باید تورو پیدا کنه ...مبادا بخاطر اینکه از خانواده ات راحت شی بری اسیر یه ادم مضخرف بشی چون خدای ناکرده دوباره برمیگردی همون خونه همون ادمای سمی!

دیدی ادم‌خوب پیدا نمیشه کلا مستقل شو و ازدواجم نکن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون باید تورو پیدا کنه ...مبادا بخاطر اینکه از خانواده ات راحت شی بری اسیر یه ادم مضخرف بشی چون خدای ...

اره درسته 

اینجوری بیشتر میرفتم تو چاه 

به نظرت کجا ها باید برم تا تو اجتماع باشم 

از یه طرف دوست دارم مستقل شم 

رشتم تجربیه ولی خب دوست ندارم 

به زبان علاقه دارم ولی میگن درآمد نداره 

نمی‌دونم چیکار کنم